BMW M.

BMW M staat voor rijplezier tot in het extreme. Daarom biedt BMW Dubbelsteyn u een groot assortiment aan BMW M modellen aan die elk sport iconen zijn die uw adrenaline nog boven laat stijgen.  Als u het perfecte M model gevonden heeft, neem vooral contact op met een van onze gecertificeerde medewerkers die alles weten op het gebied van M sport. Bij BMW Dubbelsteyn bent u op het juiste adres.


ONTDEK ONS BMW M AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte M model? Wij helpen u graag bij Dubbelsteyn. Hieronder vind u het actuele aanbod.

De BMW M3 Sedan

 

De BMW M4 Cabrio

 

De BMW M5 Sedan

 

De BMW M8 Gran Coupé

 

De BMW M8 Cabrio 

 

De BMW X3 M 

 

De BMW X4 M

 

De BMW X5 M

 

De BMW X6 M

 


BMW i M MODELLEN

Ontdek de wondere wereld van BMW i en BMW M in perfecte harmonie.

DE BMW i4 M50

DE BMW iX M60


DE HIGHLIGHTS

01. M Sportuitlaat systeem

Het M Sportuitlaat systeem zorgt voor het kenmerkende M geluid. Deze kan via geïntegreerde kleppentechnologie in kracht aangepast worden.

02. M xDrive

De M xDrive technologie met Actief M Sperdifferentie garandeert maximaal rijplezier, of u nu op de openbare weg zit of aan het racen bent op het circuit. Dit zorgt voor 4-wiel aandrijving en maximale tractie.

03. M Performance Stuurwiel. 

Het M Performance stuurwiel is uitgevoerd in drie-spaak styling. Het met leder beklede sportstuurwiel is met aandacht ontworpen voor een sportief stuurgevoel.

04. M onderstel 

Het M onderstel zorgt voor optimale rijdynamiek. Het adaptieve M onderstel zorgt voor optimale stabiliteit en dynamiek tijdens het rijden.


BEKIJK DE ACTUELE VORRAAD NIEUWE BMW M MODELLENBMW-M-KH-1-min.jpg
BMW-M-KH-2-min.jpg
BMW-M-KH-3-min.jpg
BMW-M-KH-4-min.jpg
BMW-M-KH-5-min.jpg
BMW-M-KH-6-min.jpg
BMW-M-KH-7-min.jpg