BMW GARANTIE.

Wie in een nieuwe BMW rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt plezier gegarandeerd. Mocht uw BMW onverhoopt toch een defect vertonen, dan is uw BMW verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 3 jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd. Aanvullend geeft BMW Dubbelsteyn steeds vanaf de datum van de eerste toelating van uw BMW:

  • BMW Service Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang.
  • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende BMW dealer.
  • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is.
  • Drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

En omdat BMW zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt BMW garantie:

  • Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoog-voltage accu bij BMW i voertuigen geproduceerd vanaf 1 augustus 2019.
  • Tot acht jaar en/of 100.000 km garantie op de hoog-voltage accu bij BMW i voertuigen geproduceerd vóór 1 augustus 2019.
  • Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoog-voltage accu bij BMW Plug-in Hybrid voertuigen.

U geniet van onbeperkt rijplezier. U kunt rekenen op een netwerk van meer dan 4.500 BMW dealers wereldwijd die u indien nodig ondersteunen met een snelle en professionele afwikkeling in geval van reparatie.
BMW modellen met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

BMW VERLENGDE GARANTIE.

Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW, heeft u ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of met 5 jaar. Dit geldt voor in Nederland afgeleverde nieuwe voertuigen. De dekking van BMW Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. De enige verschillen zijn dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties en dat er een maximale kilometrage geldt van 200.000 kilometer. U kunt de garantie verlengen binnen de lopende garantieperiode van 3 jaar.

Uw voordelen:

BEKIJK UW ALARMERINGSADVIES.

Via "autodiefstalcheck.nl" kunt u gratis controleren in welke risicoklasse uw auto valt. Ook kunt u zien hoeveel auto’s van hetzelfde model er de afgelopen 12 maanden zijn gestolen. Er verschijnt een globaal beveiligingsadvies om uw auto te beschermen.