BMW » BMW Modellen » De BMW 8 Serie

DE BMW 8 SERIE.

De BMW 8 Serie, sprekend design en uniek in elk opzicht. De BMW 8 Serie is nieuw en BMW maakt er een statement mee.  Van de sportieve Coupé en Cabrio tot de ultieme sportieve familie auto: de Gran Coupé. De BMW 8 Serie heeft het allemaal. Het dynamisch en sportief rijden zal dus nooit vervelen. De combinatie van indrukwekkend design, krachtige motoren en exclusieve uitrustingen in een volledige nieuwe ervaring.  Dit opent nieuwe wegen naar optimaal rijplezier. De BMW 8 Serie is een echte eye-catcher en hij zal niemand ontgaan op de snelwegen.


ALLE BMW 8 SERIE MODELLEN OP EEN RIJ.

Hier vindt u de BMW 8 Serie modellen. Of u nu kiest voor een BMW 8 Serie occasion, een BMW 8 Serie in private lease of een nieuwe BMW 8 Serie, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij Dubbelsteyn.

DE BMW 8 SERIE COUPÉ

Vanaf € 129.255,-

BMW 8 Serie Coupé Model

DE BMW 8 GRAN COUPÉ

Vanaf € 128.065,-

BMW 8 Serie Gran Coupe Model

DE BMW 8 SERIE CABRIO

Vanaf € 141.375,-

BMW 8 Serie Cabrio Model

DE HIGHLIGHTS.

BMW 8 Serie Interieur

01 Hoogwaardig in elk opzicht.

Hoogwaardige kwaliteit ontmoet pure klasse, dit toont de progressieve designtaal van de BMW 8 Serie. Hierdoor krijgt de 8 Serie een sportief en elegant karakter.

BMW 8 Serie Coupe Zijkant

02. De BMW 8 Serie Coupé

De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau.

BMW 8 Serie Cabrio Zijkant

03 Voel de vrijheid.

Voel de vrijheid in zijn puurste vorm, met de BMW 8 Serie Cabrio is dit mogelijk gemaakt. De BMW 8 Serie Cabrio oogt niet alleen als een krachtige sportauto, dankzij de modernste technologieën beschikt hij over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen.

BMW 8 Serie Gran Coupe Zijkant

04 ''De'' BMW 8 Serie Gran Coupé.

De BMW 8 Serie Gran Coupé maakt indruk met sportieve lichtmetalen wielen en bijzondere carrosseriekleuren die het unieke design optimaal accentueren met speciale glans- en glinstereffecten. Van binnen spreekt het gebruik van uitsluitend luxe materialen duidelijke taal. Al om al puur genot om naar te kijken en te besturen.


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW 8 SERIES.

De verschillende BMW 8 Series.


BMW 8 Serie Voorkant

ONTDEK ONS BMW 8 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 8 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod occasions. Voordat de BMW occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 8 Serie modellen.

BMW 8 SERIE PRIVATE LEASE.

Private lease de BMW 8 Serie Coupé vanaf € 2.185,- per maand.

Private lease de BMW 8 Serie Cabrio vanaf € 2.369,- per maand.

Private lease de BMW 8 Serie Gran Coupé vanaf € 2.109,- per maand.

Wilt u de BMW 8 Serie aanschaffen via private lease? Ook dan bent u bij Dubbelsteyn | de Fonkert aan het juiste adres. Rijd in een splinternieuwe BMW 8 Serie voor een vast maandbedrag en geniet van vele voordelen, zoals:

BMW 8 Serie Achterkant

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW 8 Serie occasions.

BMW 4 Serie Gran Coupé 418i High Executive | Leder | Stoelverwarming |
BMW 4 Serie Coupé 418i High Exe | M-Sport | 19
BMW 4 Serie Gran Coupé 418i Edition | M-Sport | Navi Prof. | HiFi
BMW 4 Serie Cabrio 430i M-Sport | Driving Assistant Professional
BMW 4 Serie Cabrio M4 xDrive Competition

BMW-8-Serie-KH-1-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-2-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-3-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-4-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-5-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-7-min.jpg
BMW-8-Serie-KH-6-min.jpg

MOTOREN.

  • 333 pk
  • 500 Nm koppel
  • 530 pk
  • 750 Nm koppel
  • 340 + 11 pk
  • 700 Nm koppel

KEUZE UIT OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. De x-drive geeft aan dat het om de vierwiel aangedreven versie van de BMW 8 Serie gaat. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.

BMW 8 Serie Voorkant GT

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW 8 Serie Coupé heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 120.795,-

De BMW 8 Serie Cabrio heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 132.715,-

De BMW 8 Serie Gran Coupe heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 119.405,-

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW 8 Serie bekijken.

Jazeker! De BMW 8 Serie Cabrio is vanaf € 2.345,- per maand beschikbaar, de Coupé vanaf € 2.219,- en de Gran Coupé € 2.085,-. Bekijk de actuele voorraad van BMW 8 Series voor private lease hier.

De BMW’s met xDrive zijn vierwielaangedreven, dit zijn dus alle motoriseren met ''xDrive'' achter het type. 

De BMW 8 Serie heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, Helaas heeft de BMW 8 Serie  geen trekhaak als optie. 

Nee de BMW 8 Serie heeft geen hybride variant.