BMW SCHADEHERSTEL

PROFESSIONELE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

Uw BMW, net zo stralend als op de eerste dag! Voor ongevallenreparaties of kleinere schades kunt u altijd terecht bij Dubbelsteyn. Hierbij is uw BMW altijd in de beste handen. In de erkende spuit- en carrosseriewerkplaatsen wordt uw BMW weer teruggebracht in een perfecte staat. De hoge kwaliteitsnormen en het gebruik van originele BMW onderdelen zorgen voor het waarde behoud van uw BMW.

PERFECTIE, ELKE KILOMETER.

Uw BMW weer in topconditie brengen? Dat kan! Dubbelsteyn beschikt over gedetailleerde knowhow en het meest moderne gereedschap. Schakel een gespecialiseerde en ervaren BMW monteur in voor reparaties aan mechanische of elektrische onderdelen zoals uw navigatiesysteem.

De gebruikte Originele BMW Onderdelen voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en functionaliteit, dit zorgt voor perfectie die elke kilometer merkbaar is. Heeft u schade en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CARROSSERIE EN LAKHERSTEL

Wij verzorgen graag alle reparaties aan uw auto zodat wij voor u kunnen waarborgen dat uw auto zijn waarde behoudt. In onze erkende carrosserie- en spuitwerkplaats zijn onze BMW monteurs toegerust op deze nauwkeurige reparaties. Door het gebruik van Originele BMW Onderdelen garanderen wij precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

ELEKTRISCH

Voor een elektrische reparatie aan uw BMW, is gespecialiseerde kennis vereist. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat er perfecte interactie plaatsvindt tussen alle hightechcomponenten, zodat de stroom van de data en informatie gegarandeerd perefect verloopt.

voor overige reparatie van elektronica zoals het BMW navigatiesysteem of andere stuurapparaten, beschikken onze monteurs over uitgebreide expertise en de modernste apparatuur.

MECHANISCH

Wanneer uw BMW een mechanische reparatie nodig heeft aan bijvoorbeeld de uitlaat, kunt u volledig vertrouwen op de competenties van onze monteurs. Uiteraard kent niemand de innovatieve techniek van uw BMW beter dan onze eigen hooggekwalificeerde monteurs.

Daarnaast worden er voor elke slijtagereparatie, originele BMW onderdelen gebruikt. Deze onderdelen zijn zeer voordelig dankzij hun lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.

RUITHERSTEL.

Een barst in de voorruit lijkt onschuldig, maar kan snel veranderen in een grote scheur. Het is dan onvermijdelijk om de voorruit te vervangen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om elke glasschade nauwkeurig te bekijken en zo mogelijk snel en betrouwbaar  te herstellen. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, dan zal er een nieuwe hoogwaardige originele BMW voorruit geplaatst worden. Dankzij de nieuwste techniek en speciale materialen garanderen wij u daarbij een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

BMW Dubbelsteyn is voor het herstel van ruitschade aangesloten bij Dealerglass.

VELGHERSTEL.

Beschadiging aan uw velgen, het kan in no-time gebeurd zijn, bijvoorbeeld wanneer u een stoeprand heeft geraakt. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor professioneel herstel van uw velgen. Wij maken met het repareren gebruik van een innovatieve plamuurpasta en zullen vervolgens spuiten. Uw BMW velg zal er weer als nieuw uitzien. Alleen indien er ernstigere structurele schade is, is het noodzakelijk de velg te vervangen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

UITDEUKSERVICE.

Met onze uitdeukservice kunnen wij uw blikschade voordelig en zonder spuiten weer snel herstellen. Door middel van innovatieve reparatiemethoden kunnen wij elk deukje moeiteloos bereiken.

Onze uitdeukservice is uiterst geschikt bij:

• hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen
• deuken zonder beschadiging van de originele lak
• schade met een diameter tot 60 mm

INTERIEURHERSTEL.

heeft u scheuren en/of brandgaatjes in de stoelbekleding? Met BMW Interieurherstel zijn deze moeiteloos te verhelpen. Daarnaast kunnen wij ook andere kleine schade aan het interieur verhelpen, zoals boorgaten in kunststof delen. U hoeft maar even niet op te letten, en er zijn achtergebleven sporen te vinden op de de lederen of stoffen bekleding van de stoelen. Ook kunnen de kunststof delen in het interieur gemakkelijk een kras opleveren. Vergelijkbare schade is met BMW Interieurherstel snel en eenvoudig te verhelpen, uiteraard volgens de hoge BMW kwaliteitsnormen.

 

KUNSTSTOFHERSTEL.

Een kras of scheur in de bumper is snel gemaakt. Door middel van BMW Kunststofherstel kunt u beschadigen aan externe kunststof delen laten verhelpen. Bij Dubbelsteyn herstellen wij voor u snel en voordelig elk beschadigd kunststof onderdeel tot de gebruikelijke BMW kwaliteit.