PRIVATE FINANCE. 

Bij Dubbelsteyn begrijpen we dat de aanschaf van een auto een belangrijke investering is. Daarom bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om uw auto privé te financieren. Een financieringsovereenkomst lijkt meer op het kopen van een auto, u hoeft echter niet in een keer het gehele bedrag te betalen. U betaalt de auto af met maandelijkse betalingen, en na afloop bent u, in tegenstelling tot private lease, eigenaar van de auto. Bij Dubbelsteyn kunt u genieten diverse voordelen zoals competitieve rentetarieven en de zekerheid van een betrouwbare financiële partner. Of u nu interesse heeft in een gloednieuwe of een gecertificeerde tweedehands BMW, onze financieringsopties zijn ontworpen om uw droomauto binnen handbereik te brengen. Om onze financieringsopties nog aantrekkelijker te maken, bieden wij nu een speciale financieringsrente van 8,49% aan in combinatie met een Top Cover verzekering. Zonder deze verzekering bedraagt de rente 8,99%. Dit zorgt voor extra zekerheid en bescherming tijdens de looptijd van uw financiering, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw BMW. Ontdek de voordelen van privé financieren met BMW bij Dubbelsteyn en ervaar de ultieme rijbeleving met de zekerheid van een op maat gemaakte financieringsoptie.

Aantrekkelijke, vaste maandtarieven
Vaste looptijd en rente
Lager maandtarief door aanbetaling / slotsom
Mogelijkheid voor tussentijdse aflossing

BMW FINANCIAL LEASE AANBOD

ONTDEK ONS AANBOD.

ZEKERHEID.

De zekerheid van van BMW Private Finance. Met de vaste rente van BMW Private Finance weet u van tevoren waar u aan toe bent. Of u nu kiest voor een nieuwe, Premium Selection of gebruikte BMW bij BMW Private Finance bent u op het juiste adres! U betaalt uw BMW namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Het voordeel is dat u een vast aantrekkelijk maanbedrag heeft, een vaste looptijd en rente, de mogelijkheid het maandbedrag verder te verlagen of om tussentijds extra af te lossen tegen betaling. Daarnaast houdt u het onderhoud, de reparaties en alle belastingen in eigen beheer waardoor u grip op de kosten houdt.

Wilt u meer weten of heeft u een auto gezien waar u graag een Private Finance offerte op zou ontvangen? Neem dan contact met ons op.

REKENVOORBEELD.

Aanschafwaarde €50.000,00
Aanbetaling €15.000,00
Te financieren bedrag< €35.000,00
Looptijd 48 maanden
Rentepercentage 8,49%
Slottermijn €10.000,00
Uw Maandbedrag €677,46
Totaal door u te betalen €42.518,17

ZAKELIJK FINANCIEREN?

Klik hier voor meer informatie over zakelijk (financial) leasen.

MEER OVER FINANCIAL LEASE.

Private lease en financial lease: wat zijn de verschillen?

Private lease en financial lease: wat zijn de verschillen?Private lease en financial lease zijn beide opties die u in overweging kunt nemen bij het leasen van een auto. Hoewel ze enkele...

Hoe werkt financial lease?

Hoe werkt financial lease?Financial lease wordt steeds populairder omdat het een flexibele en betaalbare manier is om grote aankopen te doen. Het is een vorm van financiering waarbij...