BMW ZAKELIJK LEASEN

BMW OPERATIONAL LEASE.

Vanaf €649,- per maand.  (excl. btw)

Bedrijven - of werknemers - die zakelijk op zoek zijn naar een nieuwe BMW hebben de mogelijkheid om bij BMW te kiezen voor BMW Operational Lease, ofwel zakelijk leasen. Bij deze zakelijke vorm van leasing zijn alle kosten, behalve de benzine of elektriciteit, gedekt in een vast maandbedrag. BMW Operational Lease biedt een uitkomst als u als bedrijf geen initiële investering wilt doen, een nieuwe BMW wilt rijden en toch zekerheid wilt hebben over de geplande kosten. Daarnaast staat de BMW ook niet op de bedrijfsbalans. Tenslotte biedt zakelijk leasen de mogelijkheid om na afloop van het contract de BMW over te nemen.

BMW OPERATIONAL LEASE VOORDELEN

DE VOORDELEN VAN BMW ZAKELIJK LEASEN.

Het zakelijk leasen van een BMW biedt vele voordelen voor u als bedrijf of werknemer. Leasing biedt zekerheid: alle maandelijkse kosten zijn gedekt in een vast maandbedrag. Niet alleen de maandelijkse kosten voor verzekering, wegenbelasting, afschrijving en rente zijn gedekt, maar ook de kosten voor (onvoorzien) onderhoud. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast hoeft u als bedrijf geen investering te doen in de aanschaf van een nieuwe auto en staat de auto niet op de balans van het bedrijf. U kunt met BMW Operational Lease al uw kosten budgetteren dankzij de flexibele looptijd van 12 tot 60 maanden. Ook mag de berijder van de BMW worden gewisseld als een werknemer bijvoorbeeld uit dienst treed.

In het kort:

  Een gloednieuwe BMW rijden
  Een vast bedrag per maand, u hoeft enkel nog te tanken of laden
  Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, afschrijving en rente zijn inbegrepen
  Geen hoge aanschafkosten
  De BMW staat niet op uw bedrijfsbalans
  Mogelijkheid om de BMW na afloop contract over te nemen

BMW OPERATIONAL LEASE AANBOD

ONTDEK ONS AANBOD.

Bekijk onderstaand de meest populaire BMW Zakelijke Lease modellen. Via de calculator krijgt u een eerste indruk over de kosten van de gekozen auto. Uiteraard zijn opties zoals een panoramadak, of andere velgen altijd mogelijk. Deze mogelijkheden bespreken we graag met u.

BMW OPERATIONAL LEASE INFORMATIE

MEER OVER BMW OPERATIONAL LEASE.

Wilt u nog meer weten over de kenmerken en bijzonderheden van Private Lease? Onderstaand hebben wij per kenmerk wat meer informatie uitgeschreven. Heeft u verder nog vragen? Dan helpen wij u graag persoonlijk op weg.

> Whatsapp met ons
> Contactformulier

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BMW OPERATIONAL LEASE.

De kosten variëren per model, looptijd van het leasecontract en het aantal jaarlijkse kilometers dat u rijdt. Bijvoorbeeld, de BMW 1 Serie vanaf €579 per maand, de BMW 3 Serie Sedan vanaf €799 per maand, en de BMW iX3 vanaf €875 per maand. Deze prijzen zijn indicatief en kunnen wijzigen.

Het maandelijkse bedrag dekt verzekering, wegenbelasting, onderhoud, afschrijving, en rente. U hoeft enkel nog te betalen voor brandstof.

De looptijden zijn zeer flexibel, variërend van 12 tot 60 maanden. U kunt zelf kiezen welke looptijd het beste bij uw situatie past. U kunt ook kiezen voor BMW Flex Lease, met Flex lease kunt u tussentijds van BMW wisselen als uw behoefte veranderd en maandelijks opzeggen na 12 maanden.

Als u meer kilometers rijdt dan in uw contract is overeengekomen, zult u een extra vergoeding moeten betalen voor de extra kilometers. De kosten per extra kilometer staan vermeld in uw leaseovereenkomst.

In sommige gevallen kan het zijn dat vanuit BMW Financial Services gevraagd wordt om jaarcijfers of een winst- en verliesrekening aan te leveren.