SERVICE EN ONDERHOUD.

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle MINI modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij MINI. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN.

Plan je werkplaatsafspraak in vier korte stappen vanuit je luie stoel bij je MINI dealer of bij een MINI Erkend Service Partner, wanneer het jou uitkomt. Geef drie voorkeursdata op bij je dealer en hij komt snel bij je terug met een bevestiging. Zo is je onderhoud makkelijk, snel en goed geregeld. Maar even bellen of binnenlopen kan natuurlijk ook. Plan hieronder je werkplaatsafspraak.


APK.

Uw MINI geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid, omdat deze keuring wettelijk verplicht is. U kunt kiezen of u een aparte afspraak voor de APK maakt of dat u deze samen met een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren. Dit laatste betekent voor u slechts één serviceafspraak voor uw auto.

We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak.


MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI VERLENGDE PECHHULP.

MINI GARANTIE.