SCHADEHERSTEL.

GELUK BIJ EEN ONGELUK.

Helaas kan het gebeuren dat er een keer iets mis gaat met jouw MINI. Heb je een aanrijding gehad of heb je parkeerschade, carrosserie- of lakschade? Dan helpen wij jouw MINI er graag snel weer bovenop! Breng je MINI na een ongeluk, altijd langs de dealer. De kleinste blikschades kunnen namelijk gevolgen hebben voor je lak of zelfs je carrosserie.

Bij MINI Dubbelsteyn worden alleen Originele MINI onderdelen gebruikt. Met deze onderdelen krijg je 4 jaar merkgarantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Laat je MINI weer als nieuw de garage uitrijden en maak snel een afspraak.

ERKENDE WERKZAAMHEDEN.

Bij MINI Dubbelsteyn kan je voor de volgende herstelwerkzaamheden terecht:

  • Carrosserie werkzaamheden
  • Spuitwerk
  • Spotrepairs
  • Cosmetische reparaties (lakreparatie, kunststofreparatie, uitdeuken)
  • Interieur- en ruitreparatie

Gegarandeerde kwaliteit door gebruik van Originele MINI onderdelen met een garantietermijn van 48 maanden. Gegarandeerde veiligheid door MINI getrainde en gekwalificeerde schadeherstellers.

Heeft u schade en bent u benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CARROSSERIE EN LAKHERSTEL.

Wij verzorgen graag alle reparaties aan jouw auto zodat wij voor jouw kunnen waarborgen dat jouw MINI zijn waarde behoudt. In onze erkende carrosserie- en spuitwerkplaats zijn onze MINI monteurs toegerust op deze nauwkeurige reparaties. Door het gebruik van Originele MINI Onderdelen garanderen wij precisie en functionaliteit tot in het kleinste detail. Optimaal vermogen, maximale veiligheid en een lange levensduur.

COSMETISCHE REPARATIES.

KUNSTSTOFREPARATIE.

En kras of scheur in de bumper is snel gemaakt. Door middel van MINI Kunststofherstel kunnen wij beschadigingen aan externe kunststof delen verhelpen. Bij Dubbelsteyn | de Fonkert herstellen wij voor jou snel en voordelig elk beschadigd kunststof onderdeel tot de gebruikelijke MINI kwaliteit.

UITDEUKEN.

Met onze uitdeukservice kunnen wij jouw blikschade voordelig en zonder spuiten weer snel herstellen. Door middel van innovatieve reparatiemethoden kunnen wij elk deukje moeiteloos bereiken. Onze uitdeukservice is uiterst geschikt bij hagelschade of blikschade met deuken, bulten en vervormingen, deuken zonder beschadiging van de originele lak. Voor schades met een diameter tot 60 mm.


INTERIEURHERSTEL.

Heb je scheuren en/of brandgaatjes in de stoelbekleding? Met MINI interieurherstel zijn deze moeiteloos te verhelpen. Wij kunnen daarnaast ook andere kleine schade aan het interieur verhelpen, zoals boorgaten in kunststof delen. Je hoeft maar even niet op te letten en er zijn achtergebleven sporen te vinden op de lederen of stoffen bekleding van de stoelen. Ook kunnen de kunststof delen in het interieur gemakkelijk een kras opleveren. Vergelijkbare schade is met MINI interieurherstel snel en eenvoudig te verhelpen, uiteraard volgende de hoge MINI kwaliteitsnormen.

RUITHERSTEL.

Een barst in de voorruit lijkt onschuldig, maar kan snel veranderen in een grote scheur. Het is dan onvermijdelijk om de voorruit te vervangen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om elke glasschade nauwkeurig te bekijken en zo mogelijk snel en betrouwbaar te herstellen. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, dan zal er een nieuwe hoogwaardige originele MINI voorruit geplaatst worden. Hiervoor is MINI Dubbelsteyn aangesloten bij Dealerglass. Dankzij de nieuwste techniek en speciale materialen garanderen wij je daarbij een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

 

VELGHERSTEL.

Beschadiging aan je velgen, het kan in no-time gebeurd zijn, bijvoorbeeld wanneer je een stoeprand hebt geraakt. Gelukkig kan je bij ons terecht voor professioneel herstel van jouw velgen. Wij maken met het repareren gebruik van een innovatieve plamuurpasta en zullen vervolgens spuiten. Jouw MINI velg zal er weer als nieuw uitzien. Alleen indien er ernstigere structurele schade is, is het noodzakelijk de velg te vervangen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.