MINI PRIVATE LEASE.

ALLES IN ÉÉN VANAF € 399,- * PER MAAND.

Met MINI Private lease geniet je met een scherp all-in maandbedrag van een gloednieuwe MINI voor je deur. Bij dit maandbedrag is vrijwel alles inbegrepen, denk aan rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Het enige waar je aan hoeft te denken is de brandstof en eventuele bekeuringen.

MINI PRIVATE LEASE UITGELEGD.

Kies jouw favoriete MINI uit en bepaald het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je het contract wilt laten lopen. Vervolgens kan je je MINI helemaal persoonlijk samenstellen door zelf een kleur uit te kiezen, en diverse interieur en exterieur opties te kiezen. Hierna weetje voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. Wij helpen je uiteraard graag bij het maken van een offerte op maat.

WAT IS ER STANDAARD INBEGREPEN?

AFSCHRIJVING EN RENTE.

Je betaalt een vast rentebedrag. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening, omdat de waarde van je MINI afneemt.

HOUDERSCHAPSBELASTING

Je hoeft niet om te kijken naar houderschapsbelasting, deze is al inbegrepen bij je maandbedrag.

ONDERHOUD EN REPARATIE. 

Niemand kent jou MINI beter dan wij, daarom kun je voor onderhoud en reparatie altijd bij ons terecht.

BANDENVERVANGING. 

Je banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben. Vervanging van je banden vindt altijd plaats bij ons.

ALL-RISK VERZEKERING. 

Het standaard eigen risico per schadegeval is € 450,- . De mogelijkheid is aanwezig om het eigen risico te verlagen naar € 135,- per schadegeval, echter stijgt de verzekeringspremie hierdoor wel.

PECHHULP. 

 Bij pech staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar. Hierdoor kun je met een gerust gevoel de weg op, in binnen- en buitenland.

21% BTW. 

Je private lease maandbedrag is standaard inclusief 21 % BTW.

AFLEVERKOSTEN & VERVOER. 

Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in je maandbedrag. Daarnaast is het zo dat als onderhoud of reparatie langer dan 24 uur duurt, je recht hebt op vervangend vervoer.

 

 

VOOR WIE IS PRIVATE LEASE INTERESSANT?

Wil je liever niet al je spaargeld uitgeven maar wel een gloednieuwe MINI rijden? Dan is private lease voor jou interessant. Ook omdat je geen onverwachte autokosten hebt en daarnaast de MINI alleen wilt gebruiken maar niet wilt bezitten. Private lease is eigenlijk te vergelijken met huren, maar dan voor een lange periode. Met Private Lease blijf je dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

MOBILITEITSBUDGET.

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun jij zelf kiezen welk vervoersmiddels het beste bij jouw woon-werkverkeer past. Je kan dus overwegen om met dit budget een MINI privé te leasen. Hiermee kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals verzekering, onderhoud en reparaties. Zeker het overwegen waard!