DE NIEUWE MINI ACEMAN.

Vanaf november 2024 in de showroom.

Ontdek de toekomst van stedelijke mobiliteit met de MINI Aceman. De eerste elektrische crossover van MINI, letterlijk een kruising tussen de MINI Cooper en de MINI Countryman, heeft een (voorlopige) actieradius tot 406 kilometer (WLTP). De MINI Aceman staat voor MINI's visie op een duurzamere toekomst, namelijk emissievrije mobiliteit.

De MINI Aceman is vanaf nu te bestellen bij Dubbelsteyn en zal naar verwachting later dit jaar zijn opwachting maken in onze showroom.

Leverbaar vanaf € 38.990
Private Lease vanaf € 599 p/m
Operational Lease vanaf € 529 p/m
Netto bijtelling vanaf € 200 p/m

EXTERIEUR.

Het design van de MINI Aceman ligt vanzelfsprekend weer in lijn met de nieuwe minimalistische design van alle MINI's. De auto wordt gekenmerkt door de term 'crossover', dit houdt in dat de MINI Aceman een kruising is tussen een SUV en een hatchback. Dit zorgt voor een hogere instap, maar is de MINI niet bedoelt om off-road mee te gaan.

De grootte van de MINI Aceman valt precies tussen de MINI Cooper en de MINI Countryman in: de MINI heeft een lengte van 4,07 meter, breedte van 1,75 meter en een hoogte van 1,50 meter. De nieuwe crossover heeft vijf deuren, vijf zitplaatsen en 300 liter bagageruimte, welke uit te breiden is tot 1.005 liter door de achterbank neer te klappen.

Wat opvalt aan de MINI Aceman is dat deze standaard beschikt over dakrails, zwarte wielkasten en beschermpanelen rondom de wielen. Daarnaast zijn op de Aceman ook de kenmerkende LED-koplampen en de nieuwe zeshoekige grill aanwezig. Ook lopen de ruiten weer naadloos over in de carrosserie, wat de aerodynamica optimaliseert. En de portiergrepen? Die zijn, net als bij de MINI Countryman, weer verzonken. De achterkant van de MINI Aceman heeft ook veel raakvlakken met de MINI Countryman: een robuust beschermingspaneel en een brede, donkere rand onder de achterbumper. Alle kenmerken zorgen ervoor dat deze crossover niet alleen robuust is, maar ook sportief oogt.

 

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Aceman belichaamt de nieuwe designfilosofie van MINI, genaamd 'Charismatic Simplicity'. Het is strak ontworpen met een focus op minimalistische esthetiek en een diversiteit aan materialen. Geïnspireerd door de klassieke MINI, beschikt het over een centraal OLED-display met een diameter van 240 mm en herontworpen tuimelschakelaars, welke we natuurlijk ook al kennen van de nieuwe MINI Cooper en MINI Countryman. Het interieur biedt ruime opbergmogelijkheden in de portieren, comfortabele zitruimte, en optioneel een panoramisch glazen dak voor een lichtere ambiance. Gerecyclede materialen en gebogen oppervlakken in het dashboard benadrukken de minimalistische benadering. Het OLED-display biedt intuïtieve bediening van alle functies, terwijl de MINI Experience Modes de rijervaring aanpassen met unieke lichtprojecties en geluiden. Een vernieuwde versie van de historische 'Toggle Bar' herbergt belangrijke rijfuncties, terwijl er praktische opbergruimte in de middenconsole is gecreëerd.

 

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE MINI ACEMAN

De MINI Aceman komt in twee varianten: de "E" variant en de "SE" variant. In de technische gegevens staan twee waardes, de eerste waarde is voor de "E" variant en de tweede waarde voor de "SE" variant.

Vermogen 184/218 pk
Koppel 290/330 Nm
Elektrische actieradius 310/406 km
CO2 -emissie 0 g/km
Accucapaciteit 42,5/54,2 kWh
Inhoud bagegeruimte 300 Liter
Maximaal trekgewicht n.b
Lengte 4.07 m
Breedte 1.75 m
Hoogte 1.50 m

STEL JE MINI ACEMAN SAMEN.