MINI FINANCIEREN.

Jouw MINI binnen handbereik.

Je eigen MINI, wie wil dat nou niet? Met een MINI financiering is de MINI van jou, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je kan zowel een nieuwe, als een gebruikte MINI financieren. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties blijven in eigen beheer.

Het financieren van je MINI begint bij Dubbelsteyn. Je stelt je MINI zelf samen en je zet net zo gemakkelijk je financiering in elkaar. Je kan kiezen om de volledige of een deel van de aanschafprijs te financieren. En je kiest voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Uiteraard kan je een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken om het maandbedrag te verlagen. Of allebei!

ZAKELIJKE FINANCIERING.

Onderweg naar zakelijk succes? Dat begint met grip op je kosten. Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Wanneer daar je voorkeur naar uitgaat, kies je voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Je MINI komt dan op je balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. En aan het eind van de rit is je MINI van jou.
MET MINI FINANCIAL LEASE WEET JE WAAR JE AAN TOE BENT.
VOORDELEN:
  • Vaste rente en looptijd
  • Je MINI in een vooraf gestelde looptijd en rente terugbetalen
  • Na volledige afbetaling is je MINI van jou
  • Zekerheid

MINI ELECTRIC ZAKELIJK LEASEN VANAF € 449,-

Wil je de MINI Electric zakelijk leasen? Dan ben je bij MINI Dubbelsteyn aan het juiste adres! Je rijdt tijdelijk de MINI Electric Business Edition met MINI Operational lease vanaf € 449,- per maand. De enige kosten die hier nog bij komen zijn de laadkosten en eventuele bekeuringen.

Is de nieuwe MINI Electric iets voor jou? Grijp dan nu je kans! Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

MINI PRIVÉ FINANCIERING.

MINI PRIVATE FINANCE. WEL ZO VOORSPELBAAR.

Als het om de maandelijkse vaste lasten gaat, weet je waarschijnlijk graag waar je aan toe bent. In dit geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij je. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een vaste looptijd. Aan het eind van deze looptijd is de MINI van jou.

DE VOORDELEN.

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Vast maandbedrag
- Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou
- Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken