ALGEMENE PERIODIEKE KEURING.

GOED GEKEURD BIJ MINI DUBBELSTEYN.

Om ze zoveel tijd moet je MINI APK gekeurd worden. Is het zo ver? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Dubbelsteyn gebruiken we alleen maar Originele MINI Onderdelen, waar je twee jaar garantie op krijgt.

Basistarief APK: € 50,00. Dit tarief is inclusief btw en afmeldkosten.

Is je MINI ouder dan 2005, dan zijn er mogelijk speciale verplichtingen van toepassing. Dit kan je navragen bij het inplannen van je afspraak. Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

HAAL- EN BRENG SERVICE + VERVANGEND VERVOER.

Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, komen we jouw MINI ophalen waar en wanneer het jou uitkomt. Zodra je MINI klaar is, komen we hem weer brengen op een plaats en tijd naar keuze. Wij informeren je graag over de eventuele kosten.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, komen we je MINI ophalen waar en wanneer het jou uitkomt. Als je MINI klaar is, brengen we hem weer terug op een plaats en tijd van jouw keuze. Ook kan je een vervangende MINI meekrijgen. Zo zit je nooit zonder vervoer. Wij informeren je graag over de eventuele kosten van deze services.