ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Bij Dubbelsteyn begrijpen we dat de aanschaf van een auto een belangrijke investering is. Daarom bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om uw auto zakelijk te financieren. Een financieringsovereenkomst lijkt meer op het kopen van een auto, u hoeft echter niet in een keer het gehele bedrag te betalen. U betaalt de auto af met maandelijkse betalingen, en na afloop bent u (in tegenstelling met lease) in bezit van de auto. Een verzekering is optioneel en komt dus bij de maandelijkse kosten, evenals de wegenbelasting en bijvoorbeeld pechhulp.

De zakelijke financiering is een dienstverlening waarbij u niet voor verrassingen komt te staan.  Met BMW Financial Lease bieden wij u onze zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. Deze financiering is interessant voor de zakelijke BMW rijders (die BTW kunnen verrekenen) omdat deze investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kan worden gehouden. Nadat u alle verplichtingen heeft voldaan, bent u eigenaar van de BMW. U kunt ervoor kiezen om de auto door te rijden of hem in te ruilen voor een nieuwer model.

Aantrekkelijke, vaste maandtarieven
Vaste looptijd en rente
Lager maandtarief door aanbetaling / slotsom
Uw BMW staat op de bedrijfsbalans
De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

BMW FINANCIAL LEASE AANBOD

ONTDEK ONS AANBOD.

FISCALE VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN.

Wanneer u zakelijk een elektrische BMW aanschaft met BMW Financial Lease dan kunt u aanspraak maken op diverse fiscale voordelen indien u de auto op de balans van uw onderneming zet. Zo is er een aangepaste bijtellingsregeling waardoor u slechts 16% over de eerste €35.000 van de cataloguswaarde van uw BMW betaalt in 2024, waardoor zakelijke rijders profiteren van lagere maandelijkse kosten. Daarnaast zijn elektrische auto's vrijgesteld van bpm tot en met 2024, wat resulteert in een aanzienlijke besparing bij de aanschaf.

REKENVOORBEELD.

Aanschafwaarde €50.000,00
Aanbetaling €15.000,00
Te financieren bedrag €35.000,00
Looptijd 48 maanden
Rentepercentage 7,99%
Slottermijn €10.000,00
Uw Maandbedrag €672,76
Totaal door u te betalen €42.292,48

PRIVÉ FINANCIEREN?

Klik hier voor meer informatie over privé (financial) leasen.

MEER OVER FINANCIAL LEASE.

Financial lease bijtelling: Alles wat je moet weten

Financial lease bijtelling: Alles wat je moet wetenFinancial lease is een financieringsvorm die voor veel ondernemers aantrekkelijk kan zijn. Bijtelling daarentegen, is een term die...