SERVICE EN ONDERHOUD.

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Om dit snel en efficiënt te kunnen doen is de "online-afspraak planner" ontwikkeld. Geef uw voorkeursdata aan en vul de verdere gegevens in. De service-adviseurs bevestigen vervolgens de afspraak of zullen contact met u opnemen om een alternatief af te stemmen.

Spreekt u liever telefonisch een service adviseur om een afspraak in te plannen? U kunt ons bereiken op 078-6527600.

Ook kunt u ons een whatsappje sturen op 078-6527600.


SERVICE INCLUSIVE.


BMW VERLENGDE PECHHULP.


SCHADE.


BMW VERLENGDE GARANTIE.


APK.

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid, omdat deze keuring wettelijk verplicht is. U kunt kiezen of u een aparte afspraak voor de APK maakt of dat u deze samen met een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren. Dit laatste betekent voor u slechts één serviceafspraak voor uw auto.

We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak


TECHNISCHE ACTIE.

Helaas kan het voorkomen dat er in het productieproces van uw BMW iets mis is gegaan waardoor er een defect aan uw BMW ontstaat. Indien er een technische actie van toepassing is op uw BMW, zullen wij u persoonlijk benaderen via de mail. Hierna kunt u direct een afspraak bij ons inplannen om het defect te laten verhelpen. Een technische actie wordt altijd kosteloos uitgevoerd.

Doe de technische actie check.