BMW PRIVATE LEASE.

Tijdelijk vanaf €585,- per maand. 

Met BMW Private Lease rijdt u privé in een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Iedereen wilt zorgeloos een nieuwe BMW rijden, maar bij de aanschaf van uw BMW kunnen eigendom, verantwoordelijkheid en kosten moeilijke aspecten zijn om mee om te gaan. Met BMW Private Lease kunt u genieten van het rijplezier terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over (bijkomende) kosten. U hoeft geen initiële investering te doen en kunt zelf beslissen hoelang het BMW Private Lease contract loopt.

Rijd altijd in een nieuwe BMW
Vast all-in maandbedrag
Beschermd bij inkomensverlies
Geen initiële aanschafkosten
Flexibele looptijden

BMW PRIVATE LEASE AANBOD

ONTDEK ONS AANBOD.

Onderstaand vindt u een greep uit het BMW Private Lease aanbod. Uiteraard is elk model te verkrijgen in de Private Lease, voor een overzicht van alle modellen kunt u op de onderstaande link klikken.

BMW 1 Serie

VANAF €599 p/m

BMW 3 Serie Sedan

VANAF €899 p/m

BMW i4

VANAF €799 p/m

BMW iX1

VANAF €699 p/m

BMW iX3

VANAF €999 p/m

BMW PRIVATE LEASE VOORDELEN

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

BMW Private Lease biedt luxe en comfort zonder risico's: alle kosten zijn gedekt en u dient alleen nog zelf de benzine of de boetes te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast bent u ook beschermd; als u de Private Lease kosten niet meer kan betalen omdat u uw baan verliest of uw privé situatie wijzigt, dan kan u kosteloos het Private Lease contract ontbinden. Ten slotte biedt het ook flexibiliteit door verschillende contractlengtes variërend van 12 tot 60 maanden.

In het kort:

  Een gloednieuwe BMW rijden
  Een vast bedrag per maand, u hoeft enkel nog te tanken of laden
  Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, afschrijving en rente zijn inbegrepen
  Geen hoge aanschafkosten
  Geen fiscale bijtelling
  Geen hoge aanschafkosten
  Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BMW PRIVATE LEASE.

De kosten variëren per model, looptijd van het leasecontract en het aantal jaarlijkse kilometers dat u rijdt. Bijvoorbeeld, de BMW 1 Serie vanaf €599 per maand, de BMW 3 Serie Sedan vanaf €899 per maand, en de BMW iX3 vanaf €999 per maand. Deze prijzen zijn indicatief en kunnen wijzigen.

Nee, er zijn geen initiële aanschafkosten. U betaalt alleen een vast bedrag per maand gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Het maandelijkse bedrag dekt verzekering, wegenbelasting, onderhoud, afschrijving, en rente. U hoeft enkel nog te betalen voor brandstof.

BMW Private Lease biedt bescherming bij inkomensverlies. Als u niet langer de maandelijkse kosten kunt betalen door baanverlies of een wijziging in uw privésituatie, kunt u het contract kosteloos ontbinden.

De looptijden zijn zeer flexibel, variërend van 12 tot 60 maanden. U kunt zelf kiezen welke looptijd het beste bij uw situatie past. U kunt ook kiezen voor BMW Flex Lease, met Flex lease kunt u tussentijds van BMW wisselen als uw behoefte veranderd en maandelijks opzeggen na 12 maanden.

Ja, het afsluiten van een private leasecontract wordt in de geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Houdt er rekening mee dat dit invloed kan hebben op uw kredietwaardigheid en toekomstige leningsmogelijkheden.

Als u meer kilometers rijdt dan in uw contract is overeengekomen, zult u een extra vergoeding moeten betalen voor de extra kilometers. De kosten per extra kilometer staan vermeld in uw leaseovereenkomst.

Ja, er wordt een inkomenscheck gedaan door BMW Financial Services voordat u een private lease contract kunt afsluiten. Daarnaast wordt er ook gekeken of u momenteel een vaste aanstelling heeft.