Private lease of zakelijk leasen?

Het kiezen van de juiste leasevorm is cruciaal en bij BMW Dubbelsteyn begrijpen we dat de keuze tussen private en zakelijke lease aandachtig overwogen moet worden. De toenemende populariteit van het leasen van een auto in Nederland toont aan dat mobiliteitsoplossingen voortdurend evolueren, en wij zijn hier om licht te werpen op de verschillen en u te begeleiden naar de meest voordelige keuze.

 

De verschillen tussen privé en zakelijk leasen

Private lease is ideaal voor particulieren die zonder zorgen van mobiliteit willen genieten. Met een vast maandbedrag zijn alle autokosten gedekt. Hierbij hoeft u niet stil te staan bij onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting, en kunt u comfortabel rijden in de gewenste BMW.

Bij zakelijk leasen gaat het vooral om bedrijfsoplossingen, waarbij de leasekosten en BTW aftrekbaar zijn van de belasting – een niet te onderschatten voordeel. Daarbovenop is er geen BKR-registratie nodig, wat uw kredietwaardigheid onaangetast laat. Indien u met de zakelijke leaseauto meer dan 500 privékilometers rijdt, dient u echter rekening te houden met bijtelling.

BMW 118i private lease
BMW 218i zakelijk lease

Wat is goedkoper private lease of zakelijk lease?

De vraag of private of zakelijke lease goedkoper is, hangt af van persoonlijke omstandigheden. Zakelijke lease biedt fiscale voordelen die met name voor ondernemers interessant kunnen zijn. Maar laat u niet misleiden; private lease kan, mede door het ontbreken van bijtelling en de zekerheid van vaste maandkosten, onder de streep voordeliger uitpakken.

Bij BMW Dubbelsteyn wegen we samen met u alle factoren af. De catalogusprijs, CO2-uitstoot en het bouwjaar van de auto spelen een rol in de bepaling van uw maandbedrag, maar ook uw persoonlijke rijgedrag en het doel van gebruik zijn essentieel in deze keuze.

Uw mobiliteitspartner BMW Dubbelsteyn

Met een transparante kijk op leasen bieden we bij BMW Dubbelsteyn een persoonlijke benadering om de beste leasevorm voor u te selecteren. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te voorzien van advies op maat, of het nu gaat om private of zakelijke lease. Voor meer informatie over onze leaseopties en de voordelen die passen bij uw levensstijl en zakelijke behoeften, nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw BMW, met een leasepakket dat bij u past.