BMW 8 SERIE COUPÉ.

VANAF € 129,255,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 2.359,- PER MAAND.

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau.


DE HIGHLIGHTS.

BMW 8 Serie Coupé Interieur

01 BMW Live Cockpit Professional.

Een hoogwaardig weergave - en biedingsconcept bestaande uit een 12,3 inch Touch Control Display & volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel.

BMW 8 Serie Coupé Grille

02. De voorbumper.

De voorbumper met sportieve nierengrille benadrukt de sportief- elegante uitstraling van de BMW 8 Serie Gran Coupé.

BMW 8 Serie Coupé Sportstoelen

03 Sportstoelen bestuur en voorpassagier.

De aanpasbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van handmatige instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de zitting en rugleuning.

BMW 8 Serie Coupé Achterzijde

04. Achterlichten met LED techniek.

De achterlichten in de voor BMW kenmerkende L-vorm zorgen ervoor dat de auto direct te herkennen is als een BMW.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een fascinerend gezicht: de BMW 8 Serie Coupé straalt sportiviteit uit met zijn luxueuze verschijning en absolute streven om te presteren. Ieder designelement, zoals de Active Air Stream nierengrille, het M carbondak en de exclusieve glasapplicatie ‘Crafted Clarity’ combineren comfortabele high-tech kenmerken met de dynamische elegantie van deze luxueuze sportauto. Terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

RIJDYNAMIEK.

Pure dynamiek, pure acceleratie, pure adrenaline – met de BMW M Performance TwinPower Turbo achtcilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) stuwt de BMW 8 Serie Coupé zowel de toerenteller als de hartslag van de bestuurder in recordtijd tot het uiterste. En daarbij geldt vooral: hoe meer bochten, hoe meer rijplezier. Want met zijn exclusieve autosport-features tilt de luxe sportauto power en precisie naar een geheel nieuw niveau. Met de stille BMW TwinPower Turbo zescilinder in-lijn dieselmotor is er ook een sportieve, 235 kW (320 pk) sterke dieselversie beschikbaar.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen zorgt in combinatie met het M sportdifferentieel en de standaard bredere achterbanden voor optimale tractie en rijstabiliteit. Daarbij komen een gereduceerde bodemvrijheid, de hoge stijfheid van de carrosserie als geheel en het adaptieve sportonderstel, de optimale kernwaarden voor een rasechte sportauto. De optionele, elektromechanische overhelstabilisatie reduceert bovendien carrosseriebewegingen in bochten, waardoor deze met verrassend hoge snelheden kunnen worden genomen.

RIJASSISTENTIE.

Grote prestaties vragen om ultieme beheersing: daarom is de nieuwe BMW 8 Serie Coupé naar wens ook verkrijgbaar met de innovatieve Driving Assistant Professional. Zo assisteert het systeem bij de snelheid, bij het afstand houden en het binnen de rijbaanmarkeringen blijven en waarschuwt het bij dreigende aanrijdingen. De Driving Assistant Professional kan u tevens waarschuwen voor aanrijdingen van achteren, voetgangers op de rijbaan en verkeer dat vanaf de zijkant nadert, en u in geval van nood actief bijstaan.

Ook op het gebied van connectiviteit luidt de nieuwe BMW 8 Serie Coupé een nieuw tijdperk in. De innovaties heten BMW Live Cockpit Professional – een hoogwaardige weergavecombinatie bestaande uit een hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch – en BMW Operating System 7.0: een innovatief bedieningsconcept met intuïtieve bediening via gebaren, spraak en aanraking en tal van opties om de displays naar eigen wensen aan te passen.

BMW 8 Serie Coupé Voorkant

ONTDEK BMW 8 SERIE COUPÉ AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 8 Serie Coupé? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW 8 Serie Coupé occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 8 Serie Coupé occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 8 Serie Coupé er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 8 Serie Coupé modellen.

BMW 8 SERIE COUPÉ PRIVATE LEASE.

Vanaf € 2.185,- per maand.

BMW 8 Serie Coupé Achterkant
BMW-8-Serie-Coupe-KH-A.-Logo.jpg
BMW-8-Serie-Coupe-KH-Dak.jpg
BMW-8-Serie-Coupe-KH-Deur.jpg
BMW-8-Serie-Coupe-KH-uitlaat.jpg
BMW-8-Serie-Coupe-KH-Zij-logo.jpg

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW 8 SERIE.

De verschillende BMW 8 Serie.


MOTOREN EN PRIJZEN.

 • Leverbaar vanaf € 116.697,-
 • 333 pk
 • 500 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 183 g/km
 • Leverbaar vanaf € 125.827,-
 • 333 pk
 • 500 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 195 g/km
 • Leverbaar vanaf € 176.548,-
 • 530 pk
 • 750 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 246 g/km
 • Leverbaar vanaf € 125.297,-
 •  340 pk + 11 pk
 • 700 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 163 g/km

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. De x-drive geeft aan dat het om de vierwiel aangedreven versie van de BMW 8 Coupé Serie gaat. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.

BMW 8 Serie Coupé Achterzijde

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende 8 Serie occasions.


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW 8 Serie Coupé heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 120.795,-

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW 8 Serie Coupé bekijken.

Jazeker! De BMW 8 Serie Coupé is al vanaf € 2.219,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW 8 Serie Coupé voor private lease hier.

De BMW 8 Serie Coupé heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, de BMW 8 Serie Coupé kent geen trekhaak als optie.

Nee, de BMW 8 Serie Coupé kent nog geen hybride variant.