BMW M8 GRAN COUPÉ.

VANAF € 220.309,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 4.085,- PER MAAND.

Dit BMW 8 Serie Gran Coupé M model is een zeer opvallende sportauto met vier portieren. De technische vaardigheden van BMW M worden gecombineerd met de exclusieve BMW luxe. Hierdoor geniet u van een uitzonderlijke rijervaring met een zeer luxe ambiance. De krachtige luxe & exclusieve high-performance sportauto.


DE HIGHLIGHTS.

01. Instelbare M remmen. 

Één compacte module waarin de remactivatie, rembekrachtiger en de remcontrolefunctie samen worden gebracht. COMFORT en SPORT als pedaalgevoelinstellingen.

02. Nieuw ontworpen voorzijde.

De voorzijde van de BMW M8 Gran Coupé wordt gekenmerkt door de nieuw ontworpen nierengrille. De dubbele spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd en is bovendien gecomplimenteerd met een BMW M8 embleem.

03. M Transmissiehendel.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic technologie biedt een groot aantal schakelopties. Van bijzonder sportief tot uiterst comfortabel.

04. M Sportuitlaat systeem.

Het M Sportuitlaat systeem zorgt voor het kenmerkende M geluid. Deze kan via geïntegreerde kleppentechnologie in kracht aangepast worden.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De nieuwe BMW M8 Gran Coupé overtuigt met zijn dynamische en buitengewoon elegante vormen. Aan de voorkant trekt de M specifieke nierengrille alle aandacht. Dit samen zorgt voor een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos laat zien vanuit ieder perspectief. Het interieur is zorgt voor pure luxe, ontworpen met de fijnste materialen en gemaakt met meesterlijk vakmanschap. Pure luxe en sportiviteit voor de ultieme rijervaring, elke keer weer.

RIJDYNAMIEK.

De BMW M8 Gran Coupe beschikt over een krachtige M TwinPower Turbo motor met 600 pk. High performance op zijn best. Naast de sportieve prestaties van de BMW M8 Gran Coupé staat ook het comfort in het vaandel. De krachtige motor in combinatie met het slimme onderstel staan ook tijdens langere ritten garant voor maximaal comfort.

RIJASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW M8 Gran Coupé nog meer. Via de BMW intelligent Personal Assistent communiceert u met uw BMW.  Daarnaast beschikt de BMW M8 Gran Coupé over een Driving Assistent Professional. Deze biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. De Driving Assistant omvat daarnaast ook de Steering & Lane Control Assistent met uitgebreide functieomvang.

 

 

ONTDEK ONS BMW M8 GRAN COUPÉ AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW M8 Gran Coupé? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW M8 Gran Coupé occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW M8 Gran Coupé occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW M8 Gran Coupé er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW M8 Gran Coupé modellen.

BMW M8 GRAN COUPÉ PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 3.909,- per maand.

1.1.jpg
1.4.jpg
1.2.jpg
1.3.jpg
1.5.jpg
1.6.jpg
1.8.jpg
1.7.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW M8 Gran Coupé heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 208.318,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW M8 Gran Coupé bekijken.

Jazeker! De BMW M8 Coupé is vanaf €3.909,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW M8 Coupé voor private lease hier.

De BMW M8 Gran Coupé heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, de BMW M8 Coupé heeft geen trekhaak als optie.

Nee. Momenteel nog niet.