BMW M3 TOURING.

NOVEMBER 2022 IN PRODUCTIE EN LEVERBAAR VANAF € 138.967,-

De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten. De aandrijftechnologie is volledig gericht op het leveren van verleidelijke prestaties. Het nieuwe M model is dan ook exclusief leverbaar als BMW M3 Competition Touring met M xDrive. De 375 kW (510 pk) sterke zescilinder-in-lijn M TwinPower Turbo benzinemotor wordt gecombineerd met de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic en M xDrive vierwielaandrijving.


DE HIGHLIGHTS.

01. Nieuw ontworpen voorzijde.

Heldere oppervlakken en atletische vormen benadrukken het prestatiepotentieel van de BMW M3 Touring. In het bijzonder opvallend zijn de verticale BMW nierengrille zonder omlijsting.

02. BMW M Carbon kuipstoelen.

De M Carbon kuipstoel met verlicht M3 logo combineert de autosportkenmerken van een kuipstoel met het comfort van een M sportstoel.

BMW M3 Carbon Stuurwiel

03. M Carbon Stuurwiel. 

Het M Carbon stuurwiel zorgt voor een echt autosportgevoel. De in de spaken ingelegde sierlijsten in Carbon omlijsten de bedieningselementen en maken het hoogwaardige gevoel van grip op het stuurwiel compleet.

04. M specifieke achterzijde.

De achterzijde van de nieuwe BMW M3 Competition Touring wordt gekenmerkt door een modelspecifieke bumper met diffusor en de dubbele uitlaatpijpen links en rechts.

 

 


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Heldere oppervlakken en atletische vormen benadrukken het prestatiepotentieel van de BMW M3 Touring, net als de M specifieke designdetails en functionele elementen als de openingen voor de koellucht en de aerodynamica. In het bijzonder opvallend zijn de verticale BMW nierengrille zonder omlijsting, de grote luchtinlaten aan de zijkant, de krachtig gevormde wielkuipen en de prominente dorpelverbreders. Elektrisch instelbare M Sportstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en Merino lederen bekleding behoren tot de standaarduitrusting van de BMW M3 Touring. De optionele M Carbon kuipstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden een unieke combinatie van autosportgevoel, lichtgewicht design, hoogwaardig vakmanschap en comfort voor lange afstanden.

RIJDYNAMIEK.

De 375 kW (510 pk) sterke zescilinder-in-lijn M TwinPower Turbo benzinemotor wordt gecombineerd met de 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic en M xDrive vierwielaandrijving. Het nieuwe M model is dan ook exclusief leverbaar als BMW M3 Competition Touring met M xDrive.

RIJASSISTENTIE.

De nieuwste generatie BMW iDrive in de BMW M3 Touring is de belichaming van progressieve digitalisering. Het systeem is gebaseerd op BMW Operating System 8 en is samen met de BMW Intelligent Personal Assistant en het BMW Curved Display ontworpen voor een intuïtieve interactie tussen bestuurder en BMW. De bediening verloopt via natuurlijke spraak en aanraking. Het nieuwe BMW iDrive biedt ook mogelijkheden voor personalisatie, via het BMW ID, en de My BMW App. Ook Smartphone Integratie met Apple CarPlay® en Android Auto™ behoort tot de standaarduitrusting. Een antennesysteem geschikt voor 5G zorgt voor optimale connectiviteit aan boord

 

 

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten, intuïtief bedieningsconcept, digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen van de BMW 3 Serie Touring M modellen.

De BMW M3 Competition Touring, BMW M340i xDrive Touring en de BMW M340d xDrive Touring staan met vele innovatieve technologieën en omvangrijke connectiviteit voor u klaar:

  • Moderne weergave met M specifieke vormgeving voor volledig overzicht
  • Een veelvoud aan beschikbare bestuurdersassistentiesystemen en digitale services garandeert veiligheid, comfort en intelligente connectiviteit
Vooraanzicht.png
Zijaanzicht.png
Achteraanzicht.png
achterkant.png
dak.png
logo-groot.png
Logo.png
uitlaat.png
Wiel.png