BMW M8 CABRIO.

VANAF € 233.740,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 4.285,- PER MAAND.

De BMW M8 Cabrio is er voor luxueus rijplezier. De auto beschikt over eigenschappen voor dagelijks gebruik, maar dan in combinatie met elegante M genen. De BMW M8 Cabrio wakker de fascinatie voor open rijden aan met een aantrekkelijke combinatie van cabriogevoel, luxe, prestaties en elegantie. De krachtige, luxe & exclusieve high-performance sportauto.

 


DE HIGHLIGHTS.

01. Vollederuitrusting. 

Exclusief voor de BMW M8 Competition, de tweekleurige bekleding in volleder Merino Schwarz met contract in Midrand Beige.

02. Nieuw ontworpen voorzijde.

De voorzijde van de BMW M8 wordt gekenmerkt door de nieuw ontworpen nierengrille. De dubbele spijlenzijn gecomplimenteerd met een BMW M8 embleem.

03. M Transmissiehendel.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic technologie biedt een groot aantal schakelopties. Van bijzonder sportief tot uiterst comfortabel.

04. Zwarte softtop. 

Een zwarte stoffen cabriokap die perfect aansluit op de dynamische belijning. Met één druk op de knop geopend en gesloten.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De nieuwe BMW M8 Cabrio overtuigt met zijn dynamische en buitengewoon elegante vormen. Aan de voorkant trekt de M specifieke nierengrille alle aandacht. Dit samen zorgt voor een indrukwekkende sportauto die zijn luxueuze karakter moeiteloos laat zien vanuit ieder perspectief. Het interieur is zorgt voor pure luxe, ontworpen met de fijnste materialen en gemaakt met meesterlijk vakmanschap. Pure luxe en sportiviteit voor de ultieme rijervaring, elke keer weer.

RIJDYNAMIEK.

De BMW M8 Cabrio, high performance op zijn best. De auto is de perfecte combinatie van een zakelijke auto en de sportiviteit van BMW M. Naast de sportieve prestaties van de BMW M8 Cabrio staat ook het comfort in het vaandel. De krachtige motor in combinatie met het slimme onderstel staan ook tijdens langere ritten garant voor maximaal comfort.

RIJASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW M8 Cabrio nog meer. Via de BMW intelligent Personal Assistent communiceert u met uw BMW.  Daarnaast beschikt de BMW M8 Cabrio over een Driving Assistent Professional. Deze biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. De Driving Assistant omvat daarnaast ook de Steering & Lane Control Assistent met uitgebreide functieomvang.

 

 

ONTDEK ONS BMW M8 CABRIO AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW M8 Cabrio? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW M8 Cabrio occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW M8 Cabrio occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW M8 Cabrio er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW M8 Cabrio modellen.

BMW M8 CABRIO PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 4.039,- per maand.

BMW-M8-Cabrio-KH1-min.jpg
BMW-M8-Cabrio-KH2-min.jpg
BMW-M8-Cabrio-KH3-min.jpg
BMW-M8-Cabrio-KH4-min.jpg
BMW-M8-Cabrio-KH5-min.jpg
BMW-M8-Cabrio-KH6-min.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW M8 Cabrio heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 216.299,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW M8 Cabrio bekijken.

Jazeker! De BMW M8 Cabrio is vanaf €4.039,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW M8 Cabrio voor private lease hier.

De BMW M8 Cabrio heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, de BMW M8 Coupé heeft geen trekhaak als optie.

Nee. Momenteel nog niet.