BMW X5 M.

VANAF € 224.968,-

De BMW X5 M is superieur op ieder gebied. Krachtige proporties, een exclusief BMW M design en buitengewone prestaties. Verkrijgbaar is vier extraverte modellen: BMW X5M50i, BMW X5 M50d, BMW X5 M met X drive en de BMW X5 M Competition met X Drive. Rebels, maar met een fascinerende charme.


DE HIGHLIGHTS.

01. Sportief en krachtig design.

De BMW X5 M wordt gekenmerkt door zijn sportieve en krachtige design. Met de X5 M ervaart u de ruimte van een SUV gecombineerd met indrukwekkende performance.

02. 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

Deze biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot enorm comfortabel en nauwelijks merkbaar.

03. M Servotronic. 

M Servotronic zorgt in iedere rijsituatie voor de juiste mate van stuurbekrachtiging. Dit zorgt bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel.

04. M Sportuitlaat systeem.

Het M Sportuitlaat systeem zorgt voor het kenmerkende M geluid. Deze kan via geïntegreerde kleppentechnologie in kracht aangepast worden.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een sportieve uitstraling. De drachtige proporties en uigesproken M elementen onderstrepen het karakter van dit X model. In het interieur zorgen highlights zoals het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel, de M transmissiehendel en de sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier voor een sportief en exclusief geheel.

RIJDYNAMIEK.

Met de BMW X5 M ervaart u rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau. Een high Performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 600 pk. Van 0 -100 km/h in 3,9 seconden. Merkbaar autosport-DNA bij iedere kilometer.

RIJASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X5 M nog meer. Via de BMW intelligent Personal Assistent communiceert u met uw BMW.  Daarnaast beschikt de BMW X5 M over een Driving Assistent Professional. Deze biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. De Driving Assistant omvat daarnaast ook de Steering & Lane Control Assistent met uitgebreide functieomvang.

 

 

ONTDEK ONS BMW X5 M AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X5 M? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW X5 M occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X5 M occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X5 M er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X5 M modellen.

BMW X5 M PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 3.805,- per maand.

Interieur-X5-M-min.jpg
Stoelen-X5-M-Slider-min.jpg
M-mode-X5-M-min.jpg
X5-M-Slider-min-scaled.jpg
Wielen-X5-M-min.jpg
Voorant-slider-5-scaled.jpg
Zijkant-X5-M-min-scaled.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW X5 M heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 202.894,-. 

U kunt hier het huidige aanbod van occasions vinden. 

Jazeker! De BMW X5 M is beschikbaar vanaf €3.805,- per maand. Bekijk de actuele voorraad van BMW X5 M voor private lease hier.

De BMW X5 M heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee. 

Nee. Momenteel nog niet.