BMW Elektrisch & plug-in hybride. 

Ontdek de wereld van de elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg met een veelvoud aan geëlektrificeerde modellen. Met puur elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW iX, BMW iX3 of de BMW i3 en BMW i3s, en het grootste aanbod Plug-in Hybride modellen garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte het beste uit twee werelden. Een overtuigende actieradius en het zorgeloze aanbod van BMW Charging maken elektrisch rijden en opladen flexibeler, eenvoudiger, duurzamer en aantrekkelijker dan ooit tevoren. Als autofabrikant zijn we toegewijd aan de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs en streven we ernaar de succesvolste en duurzaamste premiumaanbieder van mobiliteit te zijn. Duurzaamheid is voor ons namelijk geen trend, maar een opdracht om naar te handelen.

OMDAT DE WEG NAAR DE TOEKOMST VOOR IEDEREEN ANDERS IS.

Om voor iedereen het juiste antwoord te bieden, hebben we bij BMW drie concepten van geëlektrificeerde en duurzame mobiliteit ontwikkeld: de elektrische auto, de Plug-in Hybride auto en de Mild Hybrid auto. Zo hebben we niet alleen een uitgebreid en aan de wensen van de klant aanpasbaar aanbod, we verbeteren tegelijkertijd continu de ecologische balans van ons hele wagenpark.

BMW IX Opladen

Elektrische auto.

100% elektrisch rijplezier: ontdek het unieke rijgevoel van een elektrische BMW. Lokaal emissievrij geniet u van de compromisloos directe reactie van de motor, het revolutionaire acceleratievermogen, het ongeëvenaard dynamische rijgedrag - en het gevoel van bijna geruisloos en zwevend voort te bewegen door het verkeer.

BMW Elektrische en Hybride Modellen

De plug-in hybride.

Maximale efficiëntie, het hoogste comfort en exclusieve rijdynamiek: dat is waar de BMW Plug-in Hybride modellen voor staan. Zo veelzijdig als geen ander voertuig verengen ze het beste van twee werelden en brengen ze met een druk op een knop individuele diversiteit en lokaal emissievrije aandrijving in uw dagelijks leven.

BMW Mild Hybrid

De Mild Hybrid.

De Mild Hybrid technologie zet remenergie van modellen met een klassieke verbrandingsmotor om in elektrische energie, die wordt gebruikt ter ondersteuning van de elektrische systemen en de motor. daardoor worden verbruik en  CO2 emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder geniet van een groter acceleratievermogen en merkbaar meer dynamiek.

LAADTIJDEN.

BMW iX xDrive40

Thuis opladen voor 100 km actieradius.
1:39 h - Wallbox (11kW).

1:39 h - Meegeleverde laadkabel (11kW).

8:18 h - Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact.

 

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.
00:08 h - Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:21 h - snellaadstation (50kW)

01:39 h - Meegeleverde laadkabel

BMW iX xDrive50

Thuis opladen voor 100 km actieradius.

01:41 h - Wallbox (11 kW)

01:41 h - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:31 h - Standaard meegeleverde laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact

 

Onderweg opladen voor 100 km actieradius. 

00:06 h - Snellaadstastion (max. capaciteit BMW)

00:21 h - Snellaadstation (50 kW)

01:41 h - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

BMW iX3

Thuis opladen voor 100 km actieradius. 

01:37 h - Wallbox (11 kW)

01:37 h - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

08:07 h - Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact.

 

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:07 h - Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:20 h - Snellaadstation (50 kW)

01:37 h  - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

 

BMW i3

Thuis opladen voor 100 km actieradius. 

01:18 h - Wallbox (11 kW)

01:18 h - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

06:18 h - Standaard laadkabel of noodlader (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact

 

Onderweg opladen voor 100 km actieradius.

00:18 h - Snellaadstation (max. capaciteit BMW)

00:18 h - Snellaadstation (50 kW)

01:18 h - Meegeleverde laadkabel (11 kW)

OPLADEN.

De wereld van BMW charging.  

Waar u ook bent of wat u ook met uw elektrische BMW van plan bent – met de laadoplossingen van BMW Charging zijn er altijd talrijke op maat gemaakte aanbiedingen om thuis, onderweg en op het werk op te laden. Ontdek elektrisch rijden zo eenvoudig, flexibel, individueel en transparant als u zelf wilt. Standaard is uw BMW altijd voorzien van een uitrusting voor thuis en onderweg opladen, zoals een noodlaadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card, die u toegang geeft tot een van de grootste laadnetwerken met honderdduizenden laadstations. Zo kunt u uw BMW direct in heel Europa opladen, tegen lokaal geoptimaliseerde en aantrekkelijke tarieven. Voor geselecteerde tarieven zijn de eerste 12 maanden zonder basistarief. Aanvullend kunt u dan de producten en diensten van BMW Charging kiezen die het best bij uw situatie passen. Uw BMW dealer of Erkend Service partner adviseert u graag.

BMW Wallbox

BMW Wallbox Essential.

De BMW Wallbox Essential is een bij u thuis geïnstalleerde box waarmee u uw BMW snel, veilig en gemakkelijk kan opladen met tot 22kW. De box beschikt over ruimtebesparende, compacte afmetingen in BWW design en biedt een comfortabel kabelmanagement  inclusief een statusweergave.

Eneco Wallbox

Eneco Wallbox.

Met de Alfen Eve Pro-line heeft u niet alleen een laadvermogen van 22 kW maar beschikt u ook over slimme mogelijkheden voor intelligent laden. U kunt hiermee bijvoorbeeld de laadhistorie bijhouden voor de verzekering van zakelijk gereden kilometers. de huidige elektrische BMW modellen zijn geschikt voor 3-fase laden met tot 11 kW.

BMW Connected Charging

Connected Charging.

Door middel van de digitale services van Connected Charging vindt u snel en eenvoudig het dichtsbijzijnde laadstation in uw omgeving. Dit systeem informeert u over de beschikbaarheid en de aangeboden laadvermogens. Op deze manier kunt u tijd en moeite besparen tijdens het opladen van uw elektrische op Plug-in Hybride BMW.

Standaard meegeleverde oplaadkabel

Standaard meegeleverde noodlader.

De standaard meegeleverde noodlader met 2,3 kW laadcapaciteit behoort tot de standaarduitrusting van uw geëlektrificeerde BMW. De kabel heeft een lengte van 5 meter is hierdoor de optimale laadoplossing voor de huishoudelijke stopcontacten. Standaard is een laadsterkte van 1,3 kW over 6A ingesteld, dit is aan te passen via de voertuiginstellingen.

Zodra u een Wallbox bestelt, kunt u eenvoudig onze BMW installatieservice erbij bestellen. Daarmee is een veilige en professionele installatie en inrichting van de Wallbox gegarandeerd. Daarnaast is er nog een pakketaanbod voor thuis opladen. Op maat gemaakt pakketoplossingen combineren de BMW Charging producten en diensten die voor de laadsituatie bij u thuis geschikt zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket bestaande uit een Wallbox en de BMW installatieservice voor sneller thuis opladen. Wij adviseren u graag en verzenden alle benodigde informatie naar onze partner, die vervolgens zorg zal dragen voor alle verdere stappen, zoals de levering, installatie en configuratie.

OPLADEN IN HET OPENBAAR.

BMW Charging maakt het mogelijk om uw BMW in heel Europa op te laden bij openbare laadstations. Alles dat u daarvoor nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de laadkabel, worden standaard bij uw BMW geleverd. De BMW Charging Card biedt toegang tot een steeds verder uitbreidend netwerk van openbare laadstations – inclusief snellaadstations voor zeer snel laden. Met de exclusieve tarieven van BMW Charging wordt openbaar laden bovendien zowel eenvoudig als transparant. In geselecteerde gevallen kunt u uw elektrische BMW opladen tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven en zijn de eerste 12 maanden zonder basistarief. Het dichtstbijzijnde laadstation vindt u via het navigatiesysteem van uw BMW of via de app. Activeren is heel eenvoudig met uw BMW Charging Card of de app. Voor een overzicht van de infrastructuur en tarieven, zie www.bmw-charging.com.

BMW Charging Card

BMW Charging Card. 

De BMW Charging Card behoort tot de standaarduitrusting van uw elektrische BMW en biedt toegang tot een continu groeiend openbaar laadnetwerk van BMW Charging. Met het Active tarief kunt u opladen tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en betaalt u de eerste 12 maanden geen basistarief.

BMW IX Opladen

Tarieven. 

Om openbaar opladen zo eenvoudig mogelijk te maken bieden we met de BMW Charging exlusieve tarieven en voorwaarden - voor nieuwe BMW modellen het eerste jaar zonder basistarief. De BMW Charging Card biedt toegang tot ons uitgebreide laadnetwerk.

 

Standaard Oplaadkabel

Laadkabel voor opladen bij openbare laadpunten.

De publieke laadkabel maakt het comfortabel opladen van de accu bij openbare laadstations mogelijk. Deze kan voor 3-faseladen tot 11 kW laadcapaciteit worden gebruikt. Hij is vijf meter lang, basaltgrijs en wordt geleverd met een praktische opbergtas. Dit geld alleen voor modellen vanaf de iX3. De laadkabel voor de laadkabel voor de i3 is blauw en grijs voor de Plug-in Hybride modellen , met uitzondering van fase-3.

Snelladen

Snelladen.

Bij een snellaadstation laadt u uw BMW iX3 al binnen 34 minuten van 0% tot 80% op. BMW Charging biedt steeds meer aantrekkelijke aanbiedingen voor alle elektrische modellen.