DE BMW i5.

Luxe, comfort en rijplezier.

De nieuwe BMW 5 serie is dynamischer dan ooit én nu ook 100% elektrisch verkrijgbaar als de BMW i5. Ontdek de nieuwe BMW i5 en ervaar de comfort die je mag verwachten van de meest succesvolle zakensedan uit het hogere middensegment. De BMW i5 zal verkrijgbaar zijn als BMW i5 eDrive40 met een consumentenadviesprijs vanaf €77.572,-  en als M performance variant: de BMW i5 M60 xDrive met een consumentenadviesprijs van €108.427,-.

Leverbaar vanaf € 77.572,00
Operational Lease vanaf € 999,00
Private Lease vanaf € 1149,00
Netto bijtelling vanaf € 477,00

HIGHLIGHTS.

01 BMW Interaction Bar

De verlichte Interaction Bar met kristallijnstructuur strekt zich uit over de breedte van het paneel tot in de deuren. De bar is doormiddel van aanrakingen te bedienen.

02 Curved display

Het BMW curved display is gericht op de bestuurder en bestaat uit een 12,3-inch informatiescherm en een 14,9-inch controle scherm.

 

03 Veganistisch interieur

De Bmw i5 is samen met de nieuwe 5 serie het eerste BMW model dat beschikt over een volledig veganistisch interieur.

 

04 MAX RANGE functie

De nieuwe MAX RANGE functie biedt de mogelijkheid om de actieradius te verhogen met 25%. Dit wordt gerealiseerd door het vermogen en topsnelheid te beperken en enkele comfortfuncties uit te schakelen.


INTERIEUR.

 

De BMW i5 biedt rijplezier in het dagelijks verkeer en een hoog niveau van comfort op lange afstanden. Royale ruimte, akoestisch comfort, een fijne afwerking van hoogwaardige veganistische materialen en digitale functies bieden de comfort die u mag verwachten van een BMW uit het middelhoge segment. Het Curved display is georiënteerd op de bestuurder en gemakkelijk te bedienen. Dankzij continue innovatie en digitalisering beschikt de cockpit ook over aanzienlijk minder knoppen dan voorheen. Ook het stuurwiel is opnieuw ontworpen en beschikt over een afgeplat onderste gedeelte en over haptische feedback op de knoppen en bedieningspanelen.

EXTERIEUR.

 

Het vooraanzicht van de i5 wordt gekenmerkt door de moderne dubbele koplampen en de BMW nierengrille. De nierengrille is optioneel te voorzien van het BMW Iconic Glow verlichting. Vergeleken met de voorgaande BMW 5 serie is de nieuwe i5 in de lengte 97 millimeter gegroeid tot 5.060 millimeter, in de breedte 32 millimeter tot 1.900 millimeter en in hoogte 36 millimeter tot 1.515 millimeter. De zwarte zijdrempels, verzonken deuropeners en het cijfer 5 in reliëf kenmerken de gestroomlijnde zijkant van de BMW i5.

Interieur_i5-min-2-scaled.jpg
Stoelen_i5-min-scaled.jpg
Tabblet-houder_i5-min-scaled.jpg
Ambient_i5-min-scaled.jpg
Kofferbak_i5-min-scaled.jpg
5-logo_i5-min-scaled.jpg
Voorkant-min-scaled.jpg
Achterkant_i5-min-scaled.jpg

Alle BMW i5 modellen.

Hier vindt u alle i5 modellen. Of u nu gaat voor de BMW i5 eDrive40 of de i5 M60 xDrive, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij Dubbelsteyn.

De BMW i5 eDrive40

Vanaf €77.572

Vermogen 340 pk
Acceleratie 6.0 sec
Accu capaciteit 81,2 kWh
Actieradius 477 - 582 km WLTP

De BMW i5 eM60 xDrive

Vanaf €108.427

Vermogen 601 pk
Acceleratie 3.8 sec
Accu capaciteit 81,2 kWh
Actieradius 455 - 516 km WLTP

AIRCONSOLE.

 

Samen met gamingplatform Airconsole biedt BMW een unieke game-ervaring voor in de auto. De bestuurder en passagiers kunnen diverse casual games met elkaar spelen op het scherm wanneer de auto stilstaat. Bijvoorbeeld als tijdverdrijf tijdens het laden van uw BMW. Om gebruik te maken van deze game-ervaring is enkel een smartphone nodig die als controller zal fungeren. De verbinding tussen de smartphone en de auto wordt tot stand gebracht door de QR code op het Curved Display te scannen.