BMW » BMW Modellen » BMW i Family » BMW i4

DE BMW i4.

NU IN ONZE  SHOWROOM.

De BMW i4 is de eerste 100% elektrische Gran Coupé van BMW. Beschikbaar in twee varianten: de eDrive40 en de M50. De eDrive40 is met zijn innovatieve technologieën gericht op efficiëntie en beschikt over een actieradius tot wel 590 kilometer (WLTP) en een vermogen van 340pk. De M50 is vooral gericht op power, dit ziet u terug aan het vermogen van 544pk en de actieradius van 419km (WLTP). De BMW i4 is nu beschikbaar! Graag nodigen wij u uit om dit nieuwe elektrische model te ervaren door middel van een proefrit.

Leverbaar vanaf € 60.630,00
Netto bijtelling vanaf € 278,00

HIGHLIGHTS.

BMW-i4-KH-1-min.jpg
BMW-i4-KH-2-min.jpg
BMW-i4-KH-3-min.jpg
BMW-i4-KH-4-min.jpg
BMW-i4-KH-5-min.jpg
BMW-i4-KH-6-min.jpg

RESERVEER UW PROEFRIT.

De BMW i4 is te vinden in onze showrooms en staat klaar om ervaren te worden met een proefrit. Geef in onderstaand formulier uw voorkeursdatum en dag deel aan, en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen om de afspraak in te plannen.

BMW i4 Opladen

HET OPLADEN VAN DE BMW i4 IS GEMAKKELIJKER DAN OOIT.

De Connected Charging service helpt u het dichtstbijzijnde laadstation te vinden, zo komt u nooit met een lege accu te staan. Met een 200 kW snellader duurt het opladen van 10 tot 80% slechts 31 minuten. In 10 minuten is er al 164 km actieradius bijgeladen (voor de i4 M50 tot 140 km in 10 minuten). Ook thuis laadt u de BMW i4 gemakkelijk op, nu met uw eigen BMW Wallbox. Deze laadt de batterij in slechts 8,5 uur op tot 100%, met een max van 11kW. De lader voor thuisgebruik, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW charging card met toegang tot het openbare laadnetwerk behoren tot de standaarduitrusting.

BMW i4 Laadmogelijkheden

EXTERIEUR.

Het design van de voorzijde.

Het BMW i specifieke front geeft een prominente plaats aan de bekende BMW nierengrille. Het markante patroon van de grille voorziet de auto niet van koellucht, er zijn in plaats daarvan moderne sensoren geplaatst, de auto wordt hiermee voorzien van realtime informatie. De voorkant van de BMW i4 oogt door het design erg modern en klaar voor de toekomst.

Het zijaanzicht van de BMW i4.

De BMW i4 is het resultaat van constante evolutie en de klassieke proporties van BMW coupes. De lange wielbasis met korte overhang in combinatie met een vloeiende daklijn geven de auto een sportieve en elegante uitstraling.

De achterzijde.

Scherpe lijnen maken het silhouet van de BMW i4 af. De onderzijde wordt gekenmerkt door een diffusor om het sportieve karakter te onderstrepen. De combinatie met de blauwe sierlijst maken de BMW i uitstraling af.

INTERIEUR.

Curved display.

Het instrumentenpaneel van 12,3 inch is samengevoegd met een Touch Control Display van 14,9 inch tot een modern ogend weergavescherm. De curve zorgt ervoor dat het scherm ergonomisch gebogen is rond de bestuurder.

Vijf ruime zitplaatsen.

De BMW i4 is een volwaardige vijfpersoons auto en biedt dus achterin plaats aan drie volwassenen. Met de riante hoofd- en beenruimte genieten ook zij van optimaal zitcomfort.

Op de bestuurder gericht dashboard.

Het strakke en elegante dashboard geeft het interieur een moderne uitstraling. De verhoogde middenconsole geeft de bestuurder een sportieve zitpositie door het insluiten van bestuurder en voorpassagier.

HET GELUID VAN DE BMW i4 PAST ZICH AAN AAN DE RIJMODUS.

BMW Iconic Sounds zorgt voor het aandrijfgeluid in het interieur. In de SPORT modus is het krachtig en dynamisch met een duidelijk ‘motorgeluid', in COMFORT modus een uitgebalanceerde akoestiek, en zonder toegevoegd geluid in ECO PRO modus. Zo past het 'motorgeluid' altijd perfect bij de rij-ervaring. Het geeft in elke situatie u een goed gevoel van de weg en de snelheid.
BMW i4 bagageruimte
BMW i4 Voorkant schuin rijdend

BAGAGEKLEP EN BAGAGERUIMTE VAN DE BMW i4.

Doordat de BMW i4 een Gran Coupé is, is het achterraam geïntegreerd in de achterklep, bij het openen heb je dus meer dan genoeg ruimte om spullen in te laden. De bagageruimte van de BMW i4 is met een inhoud van 470 liter riant voor een Gran Coupé. Door de achterbank neer te klappen is de ruimte gemakkelijk te vergroten tot 1.290 liter. Meer dan genoeg voor de wekelijkse tripjes.

BMW i4 M50 - Het eerste 100% elektrische M model.

Sportieve prestaties onder hoogspanning: de BMW i4 M50 verenigt voor het eerst de innovatieve kracht van BMW M met die van BMW i. De BMW i4 M50 levert in de Sport Boost rijmodus een indrukwekkend vermogen van 400 kW (544 pk) en biedt daarmee een BMW M kenmerkende rijdynamiek die nog niet eerder was te beleven.

  • Twee BMW M eDrive motoren met BMW xDrive aandrijving
  • Expressief geluid aangedreven door BMW M IconicSounds Electric
  • 400 kW (544 pk), 0-100 km/h in 3,9 sec
  • Tot 520 km actieradius en geen lokale CO2-uitstoot

Leverbaar vanaf € 73.429,00

BMW i modellen

BMW i MODELLEN.

Het aanbod van elektrische BMW modellen wordt steeds groter, naast de BMW i4 bevat het gamma ook de BMW i3, de BMW iX3 en de BMW iX. Er is nu al een ruime keuze aan verschillende modellen volledig elektrische BMW's. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de Plug-in Hybride versies van de 2 Serie tot en met de X5. Ontdek ons aanbod aan elektrische of hybride modellen hier: