BMW » BMW Modellen » De BMW 4 Serie » De BMW 4 Serie Gran Coupé

DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

VANAF € 60.363,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 959,- PER MAAND.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 4 Serie Gran Coupé in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 4 Serie occasions.


DE HIGHLIGHTS.

BMW 4 Serie Gran Coupé Voorkant

01 Nieuw en uitdagend. 

De unieke nierengrille van de BMW 4 Serie Gran Coupé staat centraal en vormt de nieuwe generatie van BMW. De nierengrille is een echte eyecatcher waar dan ook.

BMW 4 Serie Gran Coupé zijkant

02 Sportief en elegant

De karakteristieke dalende daklijn geeft de BMW 4 Serie Gran Coupé een sportief en onafhankelijk sterk design. Dit design gaat dan ook gepaard met de prestaties van de BMW 4 Serie Gran Coupé.

BMW 4 Serie Gran Coupé Interieur

03 Verbonden rijbeleving.

Smartphone integratie, innovatieve digitale diensten, ultramoderne besturingsassistentiesystemen. Dit alles wijst er op dat de BMW 4 Serie Gran Coupé ‘’de’’ Coupé voor de toekomst is.

BMW 4 Serie Gran Coupé Achterzijde

04 Altijd overal zicht met parkeren.

Dankzij de Parking Assistant Plus is parkeren met een BMW 4 Serie Gran Coupé nog nooit zo makkelijk geweest. Hij bevat top view, panorama view, romote 3D view en nog veel meer. Zo weet u altijd waar uw auto zich bevind met parkeren.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De aantrekkingskracht van de BMW 4 Serie Gran Coupé openbaart zich al op het eerste gezicht. De elegante vierdeurs combineert fascinerende esthetiek en de voor BMW kenmerkende performance met doordachte functionaliteit.

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé beschikt over een nierengrille met zeshoekige gaasstructuur, dit zorgt samen met de grote luchtinlaten en brede koplampen voor een krachtige uitstraling. Daarnaast biedt de BMW 4 Serie Gran Coupé een royale interieur met vijf volwaardige zitplaatsen en een functionele neerklapbare achterbank  met een bagageruimte van tot wel 1.290 liter.

RIJDYNAMIEK.

Vanaf het allereerste moment toont de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn ambities: zijn opwindende sportiviteit, zeer precieze handling en optimale rijcomfort bieden de bestuurder samen met een opwindend sportieve rijervaring met een perfecte wegligging – ook in bochten. De vooras van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is 25 mm breder geworden en zorgt hierdoor voor een betere besturing en een nog sportievere rijervaring. Bovendien dragen het lage zwaartepunt, de optimale gewichtsverdeling, de hoge carrosseriestijfheid en de motoren met BMW TwinPower Turbo technologie bij aan een unieke rijbeleving. Het eindresultaat: maximale rijdynamiek en wendbaarheid in de sportief elegante vierdeursauto.

RIJASSISTENTIE.

In de BMW 4 Serie Gran Coupé bent u onderweg perfect verbonden. Dankzij een reeks innovatieve technologieën – van navigatie en infotainment tot toepassing van uw persoonlijke smartphone-apps. Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Het zorgt ervoor dat u nog comfortabeler en veiliger op uw bestemming aankomt.

 

BMW 4 Serie Gran Coupé Voorzijde

ONTDEK ONS BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 4 Serie Gran Coupé?

Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 4 Serie occasions. Voordat de BMW 4 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 4 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 4 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 4 Serie modellen.

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ PRIVATE LEASE.

Vanaf € 959,- per maand.

BMW 4 Serie Gran Coupé Private Lease
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-afstand-V.jpg
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-Voorbank.jpg
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-Achterbank.jpg
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-Badge.jpg
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-afstand.jpg
BMW-4-Serie-Gran-Coupe-K.H-Licht.jpg


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.


MOTOREN EN PRIJZEN.

 • Leverbaar vanaf € 55.587,-
 • 184 pk
 • 300 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 150 g/km
 • Leverbaar vanaf € 60.093,-
 • 245pk
 • 400 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 156 g/km
 • Leverbaar vanaf €86.807,-
 • 374 + 11 pk
 • 500 Nm koppel
 • Co2 -emissie: 181 g/km
 • Leverbaar vanaf € 58.435,-
 • 190 + 11 pk
 • 400 Nm koppel
 • Co2 -emissie: 127 g/km
 • Leverbaar vanaf € 62.485,-
 • 190 + 11 pk
 • 400 Nm koppel
 • Co2 -emissie: 134 g/km

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. U heeft drie keuzes bij de BMW 4 Serie Gran Coupe. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande prijslijst.

BMW 4 Serie Gran Coupé Op weg

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW 4 Serie occasions.


DE BMW 4 SERIE

BMW M 50 JAAR EDITION

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé heeft volop karakter en is niet bang te laten zien waar hij voor staat. Door zijn onderscheidende uiterlijk combineert de BMW 4 Serie Gran Coupé presentatie met prestatie – zeker met de extra 50 jaar BMW M Editions opties.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op met de knop hieronder.

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 56.101,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW 4 Serie bekijken.

Jazeker! De BMW 4 Serie Gran Coupé is vanaf € 895,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW 4 Serie Gran Coupé voor private lease hier.

Ja, de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een trekhaak als optie.

De bagageruimte van de BMW 4 Serie Gran Coupé  is 470 L, 1.290 L met neergeklapte achterbank.

Nee, voor de BMW 4 Serie Coupé  is er geen Plug-in Hybride optie. Wel zal de BMW i4 en de BMW i4 M50 volledig elektrisch zijn.