BMW i4 Occasion

De BMW i4 vormt het hart van het elektrische tijdperk. De bmw i4 occasion is een aantrekkelijke optie voor de prijs- en milieubewuste rijder. De i4 is een krachtpatser met een uitzonderlijke actieradius en indrukwekkende acceleratie. Met een BMW i4 occasion geniet u van het beste van BMW's elektrische innovatie en premium kwaliteit, zonder de prijs van een gloednieuw model.

9 resultaten gevonden

BMW i4 eDrive35 M-Sport | Schuifdak | Camera | Harman Kardon
BMW i4 eDrive40 High Executive | Co Pilot | Individual lak | Trekhaak |

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf als eerste op de hoogte en ontvang ons nieuwe aanbod in uw mailbox!

BMW i4 eDrive35 70 kWh

Waarom kiezen voor een BMW i4 Occasion?

Kies voor een tweedehands BMW i4 en maak de beste keus van uw leven. Je stapt namelijk in een wereld vol luxe en geavanceerde technologie, en dat allemaal voor een lagere prijs dan je voor een gloednieuwe auto zou betalen. Hierdoor weet de i4 een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit te realiseren.

Niet alleen blinkt deze auto uit in betaalbare luxe, maar hij staat ook symbool voor duurzaamheid. De i4 rijdt volledig op elektriciteit, wat resulteert in nul uitstoot van schadelijke gassen.

Het respect voor het milieu gaat bij de BMW i4 hand in hand met uitstekende prestaties. De krachtige elektromotor reageert meteen op je bevelen en versnelt direct, zonder in te leveren op de rijervaring. De soepele, plezierige rit waar BMW bekend om staat, blijft intact.

Bovendien is de betrouwbaarheid een onmiskenbaar aspect van de i4. Net zoals andere modellen van BMW, belichaamt ook de i4 de erfenis van kwaliteit en duurzaamheid die het merk heeft opgebouwd. Zijn solide constructie en het gebruik van geavanceerde technologieën staan garant voor jaren van betrouwbare service.

Last but not least, overtuigt de i4 met zijn royale actieradius. Of je nu de stad doorkruist voor boodschappen of een lange rit op de snelweg plant, de i4 is altijd klaar met een bereik tot wel 584 km. Dankzij de snelle oplaadfunctie kun je bovendien de accu snel bijvullen en je reis zonder veel vertraging voortzetten.

In het geheel genomen maakt de combinatie van al deze factoren de BMW i4 een uitstekende keuze voor iedereen die elektrisch wil rijden.

BMW i4 Occasion bij Dubbelsteyn

Bij Dubbelsteyn begrijpen we de aantrekkingskracht van het BMW-merk en we streven ernaar om u te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare occasions die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte occasion. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verkennen van andere elektrische opties, dan nodigen we u uit om onze BMW i3 occasion pagina te bezoeken. Wilt u liever een wat hogere en grotere auto? Bekijk dan de BMW iX3 occasion bij Dubbelsteyn is uw tevredenheid onze prioriteit. Ontdek vandaag nog de voordelen van een BMW i4 occasion bij Dubbelsteyn.