BMW 5 Serie Occasion

Waar in 1972 de allereerste BMW 5 serie op de markt werd gebracht, zijn er sindsdien al vele nieuwe edities geïntroduceerd en vele autoliefhebbers blij gemaakt. Gericht op zowel de zakelijke markt als het gezin is een model uit de 5 Serie voornamelijk te herkennen aan de technische innovaties, de krachtige motor, het moderne design en de comfortabele uitrusting. Ongeacht of u kiest voor de Sedan of de Touring station zult u genieten van het prachtige interieur, exterieur en het rijgenot. Jarenlang.

27 resultaten gevonden

BMW 5 Serie 520e | M-Sport | HiFi | Head up | s/k dak | Laser | Camera
BMW 5 Serie 520e M-Sport | Hifi Laser | Comfortzetels |

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf als eerste op de hoogte en ontvang ons nieuwe aanbod in uw mailbox!

BMW 5 Series Occasion

Wanneer u liever kiest voor een 2dehands BMW 5 Serie dan een nieuw model, dan helpen wij u bij Dubbelsteyn graag met uw zoektocht. Doordat ons assortiment occasions namelijk regelmatig varieert, is de kans groot dat u uw favoriete model zult terugvinden binnen ons aanbod. Of u nu het liefst een tweedehands auto koopt welke rijdt op benzine of uw voorkeur uitgaat naar een hybride model, automaat of handgeschakeld, zwart of wit, een model uit 2015 of 2003, voor een specifieke prijs of budget - de kans is groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. Ongeacht voor welk model u gaat, met de aanschaf van een occasion weet u zeker dat u altijd over een kwalitatieve en veilige auto beschikt. Waarom? Voordat bij ons een auto in het assortiment wordt opgenomen, wordt deze compleet gecontroleerd door onze gekwalificeerde medewerkers. Niet alleen de auto zelf, ook de functionaliteiten worden gecheckt. Hierdoor kunnen wij vele veilige kilometers garanderen.

Een breed assortiment tweedehands uitvoeringen BMW 5 Serie

Bent u op zoek naar een tweedehands BMW 5 Serie, dan kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Wat dacht u van een 520 variant met als brandstof diesel (de 520d), een 530d, een 525i, een 530i of een BMW 5serie xdrive? Of u nu van plan bent om uw auto te gebruiken voor langere afstanden of juist voor korte ritten rondom en binnen uw woonplaats, een BMW 5 Serie occasion zorgt gegarandeerd voor een hele hoop rijplezier en -comfort. Bent u al een tijdje op zoek naar een specifiek model occasion maar kunt u deze niet terugvinden binnen ons assortiment? Neem gerust contact op, wij helpen u graag en denken te allen tijde met u mee.