BMW z4 Occasion

Wanneer u op zoek bent naar een auto waar voorbijgangers zeker hun hoofd voor draaien, dan is de BMW Z4 een goede keuze. Voor het eerst geïntroduceerd in 2002 en verkrijgbaar in zowel een hardtop als een soft-top cabriolet carrosserie is deze BMW Z4 een sportwagen die vele voordelen kent. Zo zorgen de modernste technieken en innovaties voor een indrukwekkende rijdynamiek, kent de Z4 een hoge wendbaarheid en opent en sluit de de elegante soft-top in 10 seconden. Daarnaast is het een zuinig model. Kortom, kiest u ervoor om over te gaan tot aanschaf dan ervaart u vanaf het moment dat u de cabrio instapt gegarandeerd unieke vrijheid.

3 resultaten gevonden

BMW Z4 Roadster sDrive20i | Frozen grey | HiFi | M-Sport | M-Sportstoelen
BMW Z4 Roadster sDrive20i M-Sport
BMW Z4 Roadster M40i | NW Model | Camera | Head up | Elek. stoelverst. | 19

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf als eerste op de hoogte en ontvang ons nieuwe aanbod in uw mailbox!

BMW Z4 Occasion

Wilt u graag een BMW Z4 in bezit hebben, maar gaat u liever voor een tweedehands dan een nieuw model? Bij Dubbelsteyn heeft u de keuze uit een ruim assortiment welke ook nog eens regelmatig varieert. Dit kan ervoor zorgen dat een model welke wij wellicht eerst nog niet in ons aanbod hadden, op een later moment wel beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifieke uitvoering, aangezien wij in sommige gevallen zicht hebben op wat op een later moment in ons assortiment zal worden opgenomen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een model uit 2010, 2015 of 2017, zwart of wit, particulier of zakelijk, voor een specifieke prijs - de kans is groot dat u uw toekomstige Z4 bij Dubbelsteyn zult vinden. Bang voor gebreken? Nergens voor nodig! Voordat een occasion namelijk in ons assortiment wordt opgenomen, zal deze in alle gevallen compleet gecontroleerd worden. Op deze manier weet u dus zeker dat u na de koop de beschikking heeft over een kwalitatieve en veilige auto.

BMW Z4 Occasions en de verschillende uitvoeringen

Een BMW Z4 occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Roadster en de BMW Z4 M 40i. Ook qua interieur verschillen de tweedehands modellen. Liever een lederen sportstuur, sportstoelen of een sportonderstel? Alles is mogelijk. Bent u al langere tijd op zoek naar een specifiek BMW Z4 model, maar kunt u deze niet terugvinden binnen ons assortiment? Neem gerust contact op, wij helpen graag.