BMW i3 Occasion

Een tweedehands BMW i3 is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde en milieuvriendelijke auto. Het biedt de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Deze auto springt eruit met zijn indrukwekkende actieradius en snelle oplaadtijd en als u nog verder wilt rijden, kijk dan naar het range extender model van de BMW i3. Daarnaast is de constructie opmerkelijk. De i3 is gemaakt van lichtgewicht carbon en gerecyclede materialen. Dit draagt bij aan zijn prestaties en duurzaamheid. Met een elektromotor die onmiddellijk vermogen levert, garandeert de i3 een vloeiende en stille rit.

5 resultaten gevonden

BMW i3 Basis Comfort 22 kWh
BMW i3 120Ah | Leder | Prijs incl. BTW en excl. evt. Subsidie
BMW i3 120Ah | Navi Prof | Snelladen | Warmtepomp

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf als eerste op de hoogte en ontvang ons nieuwe aanbod in uw mailbox!

Waarom kiezen voor een tweedehands BMW i3?

Door verder in de details te duiken, wordt het duidelijk dat de BMW i3 occasion meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou denken. Het interieur van de i3 spreekt namelijk boekdelen. BMW heeft het voor elkaar gekregen om, ondanks de compacte vorm, een luxe sfeer te behouden. De zorgvuldig gekozen gerecyclede materialen creëren een interieur dat zowel stijlvol als duurzaam is.

Prestaties? De i3 stelt niet teleur. De combinatie van een lichtgewicht constructie en een krachtige elektromotor resulteert in een soepele, stille, en opwindende rijervaring. Een kenmerk waar het BMW merk om geroemd wordt, namelijk betrouwbaarheid. Is ook terug te zien in de i3. Het is een betrouwbare keuze in de wereld van elektrische auto's.

En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, is de i3 een fantastische reispartner. Of je nu door de stad rijdt of een langere reis maakt, de indrukwekkende actieradius tot wel 260 km en snelle oplaadtijd zorgen ervoor dat je meer tijd op de weg doorbrengt en minder tijd bij de laadpaal. Kortom, een BMW i3 occasion is een slimme en duurzame keuze, die prestaties, duurzaamheid en betaalbaarheid in één pakket bundelt.

BMW i3 Occasion bij Dubbelsteyn

Bij Dubbelsteyn streven we ernaar om u de beste BMW ervaring te bieden. Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie van BMW occasions, waarbij elke auto grondig is geïnspecteerd door onze ervaren technici om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of u nu op zoek bent naar de duurzaamheid van een BMW i3 occasion of de dynamiek van een BMW 2 serie occasion, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de perfecte match vindt. Bij Dubbelsteyn waarderen we uw tijd en investering en zijn we toegewijd om u een soepele en bevredigende ervaring te bieden. Ontdek vandaag nog onze collectie en maak uw BMW-dromen waar.