DE BMW i7.

Luxe, comfort en rijplezier.

LEVERBAAR VANAF €122.463,- OF IN PRIVATE LEASE VANAF € 2.559,-

De nieuwe BMW i7 is het antwoord op de perfecte combinatie van luxe, comfort en plezier. Een BMW die de maatstaf van comfort naar een nieuw niveau tilt. De volledig elektrische luxesedan is een volledig geïntegreerd lid van de i familie en demonstreert overduidelijk hoe een exclusieve rijervaring en het ultieme gevoel van comfort aan boord kunnen worden gecombineerd met een niet aflatend streven naar duurzaamheid. Als eerste volwaardige elektrische luxe sedan ter wereld zorgt de BMW i7 met 544 pk vermogen en meer dan 600 km actieradius voor ongekend rijplezier.

HIGHLIGHTS.

BMW THEATRE SCREEN.

De Entertainment Experience achterin biedt met het 31,3 inch BMW Theatre Screen een unieke bioscoopbeleving voor de achterpassagiers.

SNELLADEN.

Met de BMW i7 is snelladen een pitstop geworden, aan een snellader met 195 kW is uw BMW i7 in slechts 34 minuten van 10 tot 80% opgeladen. Heeft u snel extra range nodig? Aan een snellaadstation laadt u in 6 minuten 100 kilometer bij.

BMW iDRIVE.

Met BMW iDrive communiceert u voor het eerst op natuurlijke wijze met uw BMW. Naast het gebruikt van de BMW iDrive touchscreens kunt u het systeem nu ook bedienen met behulp van de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren. Met het nieuwe BMW MyModes wordt uw gehele interieurbeleving rijkelijk aangevuld met akoestische en optische decors, die een aangename belevingswereld creëren.

MODERNE VOORZIJDE.

Iconische BMW Kristalkoplampen 'Iconic Glow' met Swarovski kristalelementen en verlichte contouren van de BMW nierengrille stralen een modern karakter uit.

DUURZAAMHEID IN DE BMW i7.

  • De in de hoogvoltage-accu van de nieuwe BMW i7 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW i7 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen
  • Gerecyclede materialen als het plastic garen Econyl in de vloerbedekking van de nieuwe BMW i7 besparen het gebruik van grondstoffen

EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW i7.

Design voorzijde.

Iconische BMW Kristalkoplampen 'Iconic Glow' met Swarovski kristalelementen en verlichte contouren van de BMW nierengrille stralen karakter uit.

Het zijaanzicht.

De vloeiende lijnen geven de grote nieuwe BMW i7 een esthetisch geproportioneerde ruimtelijkheid. Een verchroomd element maakt van de hofmeister knik een verfijnd juweel.

Design achterzijde.

Smalle, L-vormige achterlichten en een slanke verchroomde lijst accentueren de breedte van de BMW. Blauwe designelementen verwijzen naar de innovatieve aandrijven.VOLLEDIG ELEKTRISCHE AANDRIJVING.

In de nieuwe BMW i7 ervaart u rijplezier van de volgende generatie:

  • maar liefst 400 kW* (544 pk*) vermogen
  • Tot wel 745 Nm* koppel voor optimale dynamiek
  • In slechts 4,7 seconden* van 0 naar 100 km/h
  • Dankzij innovatief aandrijfconcept eDrive vrijwel geluidloos en lokaal emissievrij rijden

LUXUEUS COMFORT IN DE NIEUWE BMW i7.

De BMW i7 combineert extreme luxe met de nieuwste technologie voor maximaal comfort voor zowel bestuurder als alle inzittende.

Achterportieren met touchscreens.

De twee elegant in de achterportieren geïntegreerde 5,5 inch touchscreens bieden de mogelijkheid om het infotainmentsysteem, het 31,3 inch BMW Theatre Screen, de automatische airco en de verstelling van de zitting comfortabel te bedienen.

Executive Lounge Seating.

Achteroverleunen en genieten: Executive Lounge Seating biedt u als achterpassagier achter de bijrijdersstoel een comfortabele ruststand met extra veel beenruimte.

Bowers & Wilkins surround sound.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System zorgt met 39 tweeters en midrange speakers, subwoofers en shakers en 1.965 watt voor een vierdimensionale audio-ervaring.