BMW » BMW Modellen » BMW i Family » BMW IX3

DE BMW iX3.

VANAF € 71.462,- OF PRIVATE LEASE VANAF € 1.095,- PER MAAND. 

Het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model: de BMW iX3. De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW. De geheel nieuwe BMW iX3 verenigt lokaal emissievrij rijplezier met het sportieve karakter waar de auto’s van BMW om bekendstaan, en het comfort en de veelzijdige functionaliteit en ruimte van een Sports Activity Vehicle (SAV). De BMW iX3 is standaard zeer rijk uitgerust en is direct leverbaar. De BMW iX3 is het nieuwste volledig elektrische model van BMW met maar liefst een actieradius van 460 km.

Bent u er klaar voor? Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW iX3 in combinatie met private lease. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW IX3 Voorkant
BMW IX3 Achterkant
BMW IX3 Interieur
BMW IX3 Achterbank

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW X is bijna hetzelfde voor de BMW iX3, de elektrische aandrijving en het accupakket zijn weggewerkt in de bodem. Zo heeft u met de stille motor en dezelfde ruimte juist extra comfort.

De BMW iX3 is standaard uitgerust met een touchscreen waarop de nieuwste infotainment opties en rij assistentiesystemen zitten. Deze wordt BMW Driving Assistant Professional genoemd en bevat onder meer Cruise Control, Lane Control Assistant en een Stop & Go functie. Als optie zijn verschillende parkeer functies mogelijk.

Dat er genoeg ruimte is in de BMW iX3 is wel duidelijk, standaard is er 510 liter bagageruimte te vullen, wat wanneer je de achterbank neerklapt zelfs uitgebreid wordt naar maar liefst 1.560 liter!

RIJDYNAMIEK.

De BMW iX3 sprint vanuit stilstand in 6,8 seconden naar 100 km/h, wat vergelijkbaar is met de conventioneel aangedreven BMW X3 xDrive30i. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 180 km/h. De aandrijving op de achterwielen zorgt niet alleen voor het klassieke rijplezier waar BMW om bekendstaat, maar ook voor optimale tractie – dankzij ARB technologie (wielslipbeperking in het motormanagement geïntegreerd) – en uitzonderlijke efficiency. De vooruitstrevende celtechnologie speelt een hoofdrol in de nieuwste ontwikkelingen van hoogvoltage-accu’s. De opslagcapaciteit van de accu is in verhouding tot zijn afmetingen en gewicht, ingrijpend toegenomen. De energiedichtheid van de 188 cellen van de accu in de BMW iX3 is ongeveer 20% groter dan de accu’s die BMW Group tot op heden voor zijn elektrische modellen toepast. Een bruto capaciteit van 80 kWh – waarvan 74 kWh wordt gebruikt – en de hoge efficiency van de aandrijving geven de BMW iX3 een actieradius van maximaal 459 kilometer in de WLTP testcyclus.

RIJASSISTENTIE.

De moderne rijders assistentiesystemen verhogen de rijbeleving van de BMW iX3 nog verder. De uitrusting Driving Assistant Professional biedt meer comfort en veiligheid in eentonige of onoverzichtelijke verkeerssituaties en lange ritten, in de stad, op provinciale wegen en snelwegen en bij kruisingen en het wisselen van rijstrook. Het herziene bedieningsconcept inspireert met intuïtieve gebruikersbegeleiding en praktische digitale functies – met maximale focus op uw behoeften en op weg naar autonoom rijden.

BMW IX3 Rijdend

ONTDEK ONS BMW iX3 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW iX3? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruime voorraad van nieuwe BMW iX3.  Stelt u liever zelf uw eigen BMW iX3 samen? Geen probleem, dit is mogelijk in onze eigen module die u kunt hieronder kunt vinden, zo krijgt u uw nieuwe auto precies zoals u wilt.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW iX3 er niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan nieuwe BMW iX3 modellen.

BMW iX3 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 1.109,- per maand.

BMW iX3 Rijdend Schuin Achter
1-1.jpg
2..jpg
5..jpg
6..jpg
3.-1.jpg
7..jpg
4.-1.jpg

DEBUUT VOOR BMW eDRIVE.

Met de BMW iX3 debuteert ook de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie. De nieuwste versies van de elektromotor, de elektronica, de laadtechnologie en de hoogvoltage-accu brengen een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van prestaties, energieverbruik en actieradius. De BMW iX3 beantwoordt daarmee niet alleen aan de huidige behoeften voor elektrische auto’s, maar geeft ook vorm aan de toekomst. BMW heeft de vijfde generatie BMW eDrive technologie ontwikkeld tot een niveau dat dat van andere fabrikanten overtreft. Daarmee vormt de technologie een uitstekende basis voor economisch verantwoorde en duurzame toepassing in seriemodellen. Tegelijkertijd heeft het SAV concept van de auto al een grote aantrekkingskracht, wat wereldwijd samengaat met de groeiende vraag naar volledig elektrische premium auto’s.

ENERGIE TERUGWINNING.

Adaptieve energieterugwinning (Brake Energy Regeneration) verhoogt de efficiency en het comfort tijdens het rijden met de BMW iX3. De mate van regeneratie van de remenergie past zich aan aan de verkeerssituatie op basis van gegevens uit het navigatiesysteem en benut de signalen van de sensors van de bestuurders assistentiesystemen. Bij nadering van bijvoorbeeld een langzamere voorligger, een kruispunt of een traject waar een lagere snelheidslimiet geldt, wordt de maximale hoeveelheid energie teruggewonnen. De Coasting modus wordt geactiveerd zodra de bestuurder het gaspedaal loslaat op een weg met weinig ander verkeer. Als alternatief voor adaptieve regeneratie kan de bestuurder in rijmodus D kiezen uit de instellingen Hoog, Middel en Laag voor Brake Energy Regeneration.

OFFERTE AANVRAGEN.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we nemen graag contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.