DE BMW iX1.

De eerste volledig-elektrische SUV van BMW. De actieradius van de BMW iX1 bedraagt 438 km (WLTP). De BMW iX1 is eigenlijk letterlijk de elektrische kopie van de BMW X1.

BESCHIKBAARHEID & LEVERTIJDEN.

De showroom introductie van de BMW iX1 vond plaats in oktober 2022. De levertijd op de BMW iX1 bedraagt momenteel ongeveer 6-9 maanden.

Leverbaar vanaf € 48.316,00
Private Lease vanaf € 899,00
Operational Lease vanaf € 679,00
Netto bijtelling vanaf € 327,00

DE HIGHLIGHTS.

01 Design voorzijde

Markante en grote, bijna vierkante BMW nierengrille met blauwe accenten naar keuze en smalle Adaptieve LED koplampen die tot ver in de zijschermen doorlopen

02 Zijaanzicht

De blauwe accenten (optioneel) benadrukken de aanwezigheid van de elektrische aandrijving van de BMW iX1

03 Cockpit

Een 10,25" digitaal instrumentarium en een 10,7" infotainment scherm. In het midden vindt u de schuifregelaar voor de transmissie.

04 Achterzijde

L-vormige achterlichten en de achterbumper verandert mee met het exterieur pakket.

voorzijde-ix1.jpg
zijkant-ix1.jpg
achterzijde-ix1.jpg
iX1-interieur.jpg
ix1_bagageruimte-min.jpg
iX1-interieur-min.jpg

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan, of kijk naar ons huidige aanbod met prijzen

STEL UW BMW iX1 SAMEN.

Een proefrit in de BMW iX1 maken?

  Geheel vrijblijvend
  Proefrijden mogelijk van maandag t/m zaterdag
  Ook op locatie beschikbaar

MEER OVER DE BMW iX1.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE AANDRIJVING.

In de nieuwe BMW iX1 ervaart u rijplezier van de volgende generatie:

  • Een actieradius van tot wel 438 km* (WLTP)
  • In slecht 10 minuten tot 120 km* bijlagen (snellaadstation)
  • aan openbare snellaadstations in 29 minuten tot aan 80% actieradius bijladen.

*Aangegeven waarden zijn voorlopig.

DUURZAAMHEID IN DE BMW iX1.

  • De in hoogvoltage-accu van den nieuwe BMW iX1 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw.
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW iX1 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.

LUXUEUS COMFORT IN DE NIEUWE BMW iX1.

De BMW iX1 combineert luxe met de nieuwste technologie voor maximaal comfort voor alle inzittende.

Moderne middenconsole.

Het middenconsole is voorzien van een schuifregelaar, bedieningsknoppen van e nieuwste generatie en een bergvak met draadloze oplaadmogelijk.*

*optioneel leverbaar

Bagageruimte.

De verlichte bagageruimte van de BMW iX1 biedt talloze opbergmogelijkheden. De opklapbare bodem van de bagageruimte en de hoekverstelling van de bagageruimte van de achterbank geven u extra bagageruimte en meer ruimte voor spontaniteit.

Intuïtieve bediening in de cockpit.

Het slanke en frameloze BMW Curved Display is een echte blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Iedere beweging trekt de aandacht: de nieuwe BMW iX1 maakt indruk met zijn markante vorm – en met ieder detail. Van de imposante BMW nierengrille, de adaptieve LED koplampen en de LED mistlampen via de 19 inch lichtmetalen wielen in Y-spaak styling en de buitenspiegels met LED projectie 'X1' tot de LED achterlichten en indrukwekkende uitlaateindpijpen. Het interieur doet daar dankzij elegantie en ruimte niet voor onder. De ambianceverlichting, die subtiel door het hele interieur loopt, verwelkomt de bestuurder bij het instappen. Het dashboard is bovendien verfraaid met decoratieve contrasterende stiksels, die ook te vinden zijn in de lederen bekleding Dakota Oyster en in de vloermatten. De verstelbare achterbank biedt flexibiliteit met extra ruimte achterin of meer laadcapaciteit in de bagageruimte.

 

RIJDYNAMIEK.

De BMW iX1 heeft een hoog rijcomfort bij een gering verbruik. Met zijn actieradius van tot 438 km biedt de BMW iX1 volledige flexibiliteit. Daarnaast beschikt de BMW iX1 over vierwielaandrijving, hiermee geniet u van extra tractie, rijdynamiek en veiligheid.

 

BESTUURDERSASSISTENTIE.

De nieuwe BMW X1 beschikt over Driving Assistent Professional, deze houdt de BMW automatisch binnen de rijstrook en houdt de snelheid en afstand tot de voorganger in de gaten. Hiermee wordt in veel situaties het risico op een ongeval verkleint. De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) zorgt ervoor dat de auto automatisch manoeuvreert, ook in lastige situaties. De Reversing Assistent slaat bij vooruitrijden de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarnaast zorgt de Parking Assistent dat het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes eenvoudiger is. Hiermee helpt hij ook parkeerschades te voorkomen.