DE BMW iX1.

Luxe, comfort en rijplezier. Beschikbaar vanaf € 55.274,- of private lease vanaf € 845,- per maand.

De eerste volledig elektrische X1. De nieuwe derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt buitengewone interieurruimte en geavanceerde digitale systemen, rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Ook voor spontane uitstapjes uw ideale begeleider: met een actieradius van tot wel 438 km.

HIGHLIGHTS.

DESIGN VOORZIJDE.

De markante en grote, bijna vierkante BMW nierengrille met blauwe accenten naar keuze en de smalle Adaptieve LED koplampen die tot ver in de zijschermen doorlopen, geven de nieuwe BMW iX1 een krachtige en opwindende uitstraling.

HET ZIJAANZICHT.

Met de indrukwekkende voorzijde en de verticale proporties toont de nieuwe BMW iX1 van opzij zijn uitgesproken dynamische karakter. Blauwe accenten naar keuze benadrukken de aanwezigheid van de elektrische aandrijving van deze stoere BMW.

INTUÏTIEVE BEDIENING IN DE COCKPIT.

Het slanke en frameloze BMW Curved Display is een echte blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

 

 

DESIGN ACHTERZIJDE.

De driedimensionale, L-vormige achterlichten ogen onmiskenbaar en modern dier Ger samenspel van het transparante glas en het donkere rookglas, en het zeshoekige patroon* aan de zijkant.

*Optioneel leverbaar. 

DUURZAAMHEID IN DE BMW iX1.

  • De in hoogvoltage-accu van den nieuwe BMW iX1 gebruikte grondstoffen kobalt en lithium zijn afkomstig van verantwoorde mijnbouw.
  • Voor de elektromotor van de nieuwe BMW iX1 is in het geheel geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE AANDRIJVING.

In de nieuwe BMW iX1 ervaart u rijplezier van de volgende generatie:

  • Een actieradius van tot wel 438 km* (WLTP)
  • In slecht 10 minuten tot 120 km* bijlagen (snellaadstation)
  • aan openbare snellaadstations in 29 minuten tot aan 80% actieradius bijladen.

*Aangegeven waarden zijn voorlopig.

Achterzijde BMW iX1

LUXUEUS COMFORT IN DE NIEUWE BMW iX1.

De BMW iX1 combineert luxe met de nieuwste technologie voor maximaal comfort voor alle inzittende.

Moderne middenconsole.

Het middenconsole is voorzien van een schuifregelaar, bedieningsknoppen van e nieuwste generatie en een bergvak met draadloze oplaadmogelijk.*

*optioneel leverbaar

Bagageruimte.

De verlichte bagageruimte van de BMW iX1 biedt talloze opbergmogelijkheden. De opklapbare bodem van de bagageruimte en de hoekverstelling van de bagageruimte van de achterbank geven u extra bagageruimte en meer ruimte voor spontaniteit.

Intuïtieve bediening in de cockpit.

Het slanke en frameloze BMW Curved Display is een echte blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Iedere beweging trekt de aandacht: de nieuwe BMW iX1 maakt indruk met zijn markante vorm – en met ieder detail. Van de imposante BMW nierengrille, de adaptieve LED koplampen en de LED mistlampen via de 19 inch lichtmetalen wielen in Y-spaak styling en de buitenspiegels met LED projectie 'X1' tot de LED achterlichten en indrukwekkende uitlaateindpijpen. Het interieur doet daar dankzij elegantie en ruimte niet voor onder. De ambianceverlichting, die subtiel door het hele interieur loopt, verwelkomt de bestuurder bij het instappen. Het dashboard is bovendien verfraaid met decoratieve contrasterende stiksels, die ook te vinden zijn in de lederen bekleding Dakota Oyster en in de vloermatten. De verstelbare achterbank biedt flexibiliteit met extra ruimte achterin of meer laadcapaciteit in de bagageruimte.

RIJDYNAMIEK.

De BMW iX1 heeft een hoog rijcomfort bij een gering verbruik. Met zijn actieradius van tot 438 km biedt de BMW iX1 volledige flexibiliteit. Daarnaast beschikt de BMW iX1 over vierwielaandrijving, hiermee geniet u van extra tractie, rijdynamiek en veiligheid.

 

BESTUURDERSASSITENTIE.

De nieuwe BMW X1 beschikt over Driving Assitent Professional, deze houdt de BMW automatisch binnen de rijstrook en houdt de snelheid en afstand tot de voorganger in de gaten. Hiermee wordt in veel situaties het risico op een ongeval verkleint. De Reversing Assitant (achteruitrijassitent) zorgt ervoor dat de auto automatisch manoeuvreert, ook in lastige situaties. De Reversing Assitent slaat bij vooruitrijden de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarnaast zorgt de Parking Asistent dat het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes eenvoudiger is. Hiermee helpt hij ook parkeerschades te voorkomen.