FINANCIER TIJDELIJK VOOR 3,99%.

SPECIAAL VOOR DE BMW 1 SERIE EN 2 SERIE GRAN COUPÉ.

De BMW 1 Serie en de BMW 2 Serie Gran Coupé financiert u nu tijdelijk extra voordelig, niet tegen de standaard 8,49% rente maar tegen 3,99%. Hierdoor financiert u al een BMW 1 Serie vanaf €399,- per maand en de BMW 2 Serie Gran Coupé vanaf €449,- per maand. Daarnaast is het onderhoud tot 60.000km gedekt, zo gaat u zorgeloos op pad.

  • ✅   Financier tegen 3,99%
  • ✅   Aanbetaling van 25%
  • ✅   Slotsom van 32,5%
  • ✅   48 maanden
  • ✅   Incl onderhoud tot 60.000km
  • ✅   U bent eigenaar van de auto

REKENVOORBEELD FINANCIERING.

GEBRUIK UW HUIDIGE AUTO ALS AANBETALING.

Wat voor veel mensen een drempel kan zijn om een BMW Financiering aan te gaan is de aanbetaling. Wat men soms vergeet is dat deze aanbetaling vaak voldaan kan worden door uw huidige auto in te ruilen. U krijgt dan de marktwaarde er voor terug en in het meeste van de gevallen kunt u hiervan de aanbetaling voldoen. Sterker nog, in sommige gevallen houdt u zelfs nog wat over.

Daarnaast kan ook de slottermijn een doorn in het oog zijn. Maar ook daar is een oplossing voor, u kunt de BMW die u heeft gekozen na 4 jaar ook weer inruilen, u wordt namelijk eigenaar van de auto - in tegenstelling tot leasen. De restwaarde van de BMW 1 Serie of BMW 2 Serie Gran Coupé zal vrijwel altijd hoger zijn dan de slottermijn. U kunt er voor kiezen om de gekozen BMW in te ruilen om uw slottermijn te voldoen, met wat u over houdt kunt u bijvoorbeeld een nieuw BMW model financieren. Uiteraard kunt u ook de BMW behouden en de slottermijn opnieuw financieren, of met uw spaargeld voldoen.

ONS REKENVOORBEELD.

In dit voorbeeld gaan we uit van de aanschaf van een BMW 118i met een waarde van €42.500,-. Daarnaast bezit de persoon in dit voorbeeld een Volkswagen Golf 6, die een huidige waarde van €15.000,- vertegenwoordigt.

Aanbetaling à 25% €10.625,-
Waarde inruilauto €15.000,-
U ontvangt €4.375,-
Slottermijn à 32,5% €13.813,-
Kredietbedrag (= waarde - aanbetaling - slottermijn) €18.062,-
Kosten per maand €439,-

Daarnaast schatten wij de restwaarde van de BMW na afloop van de financiering op €25.000,-. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de slottermijn.

INTERESSE GEWEKT?

We helpen u graag persoonlijk op weg met een proefberekening, een taxatie van uw huidige auto en de configuratie van uw gewenste BMW. Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.