DE BMW i5: NU EXTRA VOORDELIG ALS BUSINESS EN M SPORT EDITION

Ontdek de toekomst van rijden met de nieuwe BMW i5 eDrive40, nu verkrijgbaar als Business Edition en M Sport Edition. De BMW i5 Business Edition, verkrijgbaar vanaf slechts €69.990, biedt u een uitzonderlijke besparing van €6.000 ten opzichte van de standaarduitvoering waardoor de i5 nog interessanter wordt voor de zakelijke rijder. Voor de sportieve rijder biedt de M Sport Edition een indrukwekkende upgrade voor slechts €400 extra ten opzichte van de standaarduitvoering. Deze editie, met een totale waarde van €4500 aan opties, benadrukt een krachtig en sportief design, inclusief het M Sportpakket en de Driving Assistant Plus. Hiermee geniet u niet alleen van een visueel aantrekkelijke auto, maar ook van geavanceerde veiligheidssystemen die uw rijervaring nog aangenamer maken.

DE BUSINESS EDITION.

De BMW i5 eDrive40 sedan en touring zijn nu beschikbaar als zeer scherp geprijsde Business Edition. De Sedan start als Business Edition met een fiscale waarde vanaf slechts €69.990, wat een voordeel van €6.000 betekent ten opzichte van de standaarduitvoering van de BMW i5 eDrive40.

De Business Edition biedt zowel voor de Touring als de Sedan dezelfde opties. Deze omvatten de basisuitvoering van de BMW i5 eDrive40, echter zonder Adaptieve koplampen en uitgebreide ambianceverlichting. Profiteer nu van deze unieke aanbieding en ervaar de luxe en prestaties van de BMW i5 eDrive40 Business Edition.

 

 

DE M SPORT EDITION.

De BMW i5 eDrive40 is nu beschikbaar als M Sport Edition, optioneel te bestellen voor slechts €400 extra en omvat diverse opties ter waarde van €4500. Deze editie benadrukt een krachtig en sportief design en bevat onder andere het M Sportpakket, gecombineerd met een keuze uit de reguliere BMW metallic exterieurkleuren.

De BMW i5 M Sport Edition tilt de standaarduitrusting naar een hoger niveau door de toevoeging van Driving Assistant Plus. Dit geavanceerde pakket verrijkt de al uitgebreide Driving Assistant met extra intelligente systemen, voor een nog veiligere en aangenamere rijervaring. Het omvat geavanceerde rijhulpsystemen die ondersteuning bieden bij snelheidsregulatie, binnen de rijbaan blijven en botsingen vermijden. Hierdoor is de BMW i5 M Sport Edition niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook technologisch vooruitstrevend.

 

De BMW i5 Edrive40 Sedan M Sport Edition

Vanaf € 77.942,-

Standaard uitgerust met:
- M Sport exterieurpakket
- M Sport onderstel
- 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)
- M Sport interieur in Veganza/Alcantara
- Active Cruise Control met Stop & Go functie
- Steering & Lane Control Assist

De BMW i5 Edrive40 Touring M Sport Edition

Vanaf € 79.999,-

Standaard uitgerust met:
- M Sport exterieurpakket
- M Sport onderstel
- 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)
- M Sport interieur in Veganza/Alcantara
- Active Cruise Control met Stop & Go functie
- Steering & Lane Control Assist