BMW FLEX LEASE.

KOSTELOOS OVERSTAPPEN OP EEN ANDERE BMW NA 18 MAANDEN - ZOWEL PRIVÉ ALS ZAKELIJK.

BMW introduceert het nieuwe BMW Flex Lease: een leasevorm die het mogelijk maakt om al na 18 maanden over te stappen naar een ander BMW model of zelfs het lease contract te ontbinden.

Wel zo flexibel. Bij het volledig ontbinden van het leasecontract na 18 maanden dient enkel de maandelijkse Flex Premium fee voor de resterende termijnen betaald te worden.

BMW Flex Lease is gebaseerd op een contract van 48 maanden, maar u kunt het contract na 18 maanden op elk willekeurig moment van model wisselen. U rijdt dus al een nieuwe BMW voor 18 maanden (of langer) voor het tarief van 48 maanden.

De extra kosten voor Flex Premium zijn afhankelijk van het model, maar starten al vanaf €35,- per maand extra bovenop het 48 maanden tarief.

OVERZICHT LEASEVORMEN.

Beschermingsplan bij inkomensverlies i.g.v.:

  • Niet-verwijtbaar ontslag
  • Overlijden
  • Echtscheiding
  • Verlies rijbevoegdheid (medisch)

Overstappen na 18 maanden

  • Kan gebruikt worden als short lease mogelijkheid
  • Ideaal als een werknemer voor een onbekende tijd een auto nodig heeft
  • Of om de overstap naar hybride/elektrisch alvast kosteloos mogelijk te maken in de toekomst

FLEX LEASE AANSCHAFFEN.

In de onderstaande tabel kunt u zien voor welke nieuwe BMW modellen het mogelijk is om BMW Flex Lease aan te schaffen. Dit geldt zowel voor onze voorraad, als nieuw te bestellen BMW modellen.

Om te berekenen wat uw gewenste BMW model kost gaat u uit van het standaard privé of zakelijke 48 maanden/10.000km per jaar tarief. U telt daar dan onderstaande bedragen bij op. Flex lease is in alle gevallen van 12 maanden tot 48 maanden de meest voordelige optie. Flexibiliteit ontmoet zekerheid!

Bekijk onderstaand het tarief voor uw favoriete model of bekijk alle beschikbare modellen in onze voorraad.

FLEX LEASE TARIEVEN

De ideale Short Lease variant. Tijdelijk een auto nodig? Of toch onzeker over uw toekomstige situatie. Met Flex Lease bent u op alles voorbereid.

Model Meerprijs per maand
1 Serie / 2 Serie €35,-
3 Serie / 4 Serie / i4 €55,-
X1 / X2 / iX1 / iX2 €45,-
X3 / X4 / iX3 €65,-