PRIVÉ FINANCIEREN. 

Een financieringsovereenkomst lijkt meer op het kopen van een auto, u hoeft echter niet in een keer het gehele bedrag te betalen. U betaalt de auto af met maandelijkse betalingen, en na afloop bent u (in tegenstelling met lease) in bezit van de auto. Een verzekering is optioneel en komt dus bij de maandelijkse kosten, evenals de wegenbelasting en bijvoorbeeld pechhulp.

ZEKERHEID.

De zekerheid van van BMW Private Finance. Met de vaste rente van BMW Private Finance weet u van tevoren waar u aan toe bent. Of u nu kiest voor een nieuwe, Premium Selection of gebruikte BMW bij BMW Private Finance bent u op het juiste adres! U betaalt uw BMW namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Het voordeel is dat u een vast aantrekkelijk maanbedrag heeft, een vaste looptijd en rente, de mogelijkheid het maandbedrag verder te verlagen of om tussentijds extra af te lossen tegen betaling.

VOORDELEN VAN PRIVÉ FINANCIEREN.

01 Aantrekkelijke, vaste maandbedragen

02 Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent

03 U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom

04 Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen tegen betaling

05 Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer

MEER OVER FINANCIAL LEASE.

Hoe werkt financial lease?

Hoe werkt financial lease?Financial lease wordt steeds populairder omdat het een flexibele en betaalbare manier is om grote aankopen te doen. Het is een vorm van financiering waarbij...