DE VERNIEUWDE BMZ Z4.

MODELJAAR 2023. BESCHIKBAAR VANAF € 59.601,-.

De nieuwste versie van de BMW Z4 heeft een flinke update gehad. De auto beschikt over een rijkere standaarduitrusting en frisse exterieuraccenten. Daarnaast is de optielijst uitgebreid met nieuwe aantrekkelijke items.

 

 

M SPORT EN VERNIEUWDE BMW NIERENGRILLE.

De vernieuwde BMW Z4 herkent u aan zijn nog sportievere uitstraling. De uitrustingen van het model M Sport zijn nu ook standaard voor de viercilinder versies. Hiermee komt het model M Sport Line te vervallen. Met dit nieuwe ontwerp oogt de BMW Z4 nu nog breder en krachtiger. Het standaardpakket omvat driedelige luchtinlaten aan de voorzijde (ook wel bekend van de overige M modellen), dorpels met kenmerkende contouren en een achterbumper met opvallende randen aan de weerszijden. Daarnaast zin ook de lunchtinlaten aan de zijkant opnieuw ontworpen om de turbulentie in de wielkasten te verminderen.

Dankzij de horizontale binnen structuur, is ook de visuele impact van de vernieuwde BMW nierengrille toegenomen. De breedte van de auto is hiermee visueel versterkt.

''EXCLUSIEVE LOOKS & PROGRESSIEVE STIJL'' 

EXCLUSIEVE M WIELEN EN NIEUWE KLEUREN.

Het aanbod veranderd en wordt daarnaast uitgebreid met drie nieuwe carrosseriekleuren, 19 inch lichtmetalen M wielen en M koplampen Shadow Line. Hiermee heeft u de mogelijkheid om een nog persoonlijkere stempel op uw BMW Z4 te drukken. Naast de kleuren Thundernight metallic, Portimao Blau metallic en Skyscraper Grau metallic, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de BMW Z4, bestaat het aanbod uit nog vier andere kleurvarianten zoals wit, zwart, rood en grijs – inclusief de matte BMW Individual carrosseriekleur Frozen Grey metallic.

Andere nieuwe opties zijn de M koplampen Shadow Line, in combinatie met de optionele adaptieve LED koplampen. De donkere inzetstukken van de koplampen geven de voorzijde een sportieve uitstraling. Bovendien vormen ze een fraaie combinatie met het uitgebreidere M hoogglans Shadow Line exterieurpakket.

 

 

MOTORISERINGEN

  • 340 pk
  • 500 Nm koppel
  • Co2-emissie: 184 – 179 g/km
  • 197 pk
  • 320 Nm koppel
  • C02-emissie: 166 – 157 g/km
  • 258 pk
  • 400 Nm koppel
  • C02-emissie: 167 – 159 g/km

DE VERNIEUWDE BMW Z4 RIJDEN?

De vernieuwde BMW Z4 verkrijgbaar vanaf 2023!  De nieuwste versie van de tweezitter is binnenkort verkrijgbaar.

Grill_z4_2022-1.jpg
Z4-foto-2-min.jpg
BMW-Z4-2-stoelen.jpg
BMW-Z4-stoelen.jpg
Koplamp_z4_2022.jpg
BMW-Z4-details-M-logo.jpg
BMW-Z4-details-Z4-logo.jpg