BMW » BMW Modellen » De BMW Z4 Roadster

DE BMW Z4 Roadster.

VANAF €62.442,- OF PRIVATE LEASE V.A. €1.079,- PER MAAND.

10 seconden: Zo snel opent en sluit de elegante softtop van de BMW Z4 Roadster zich. En zodra de kap van de nieuwe BMW Z4 wordt geopend, zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier. Een roadster die niet beter kon zijn: open, sportief en compromisloos. Met een krachtige rijdynamiek en een progressief design heeft hij slechts één doel: genieten van de unieke vrijheid. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW Z4 Roadster in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW Z4 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.


DE HIGHLIGHTS.

01 Een genot voor het oog.

Een echte verschijning op elke weg. De opvallende Z4 Roadster is een prachtige verschijning. De dynamische scherpe lijnen van de Z4 geven hem een sportief en strak silhouet.

02 Een strak design.

Het interieur van de BMW Z4 Roadster heeft een strak en modern design wat u van BMW gewend bent. De strakke contouren in het interieur met de open ambiance kenmerken de vrijheid van de BMW Z4 Roadster.

03 Unieke voorlichten.

Het nieuwe licht design van de BMW Z4 Roadster zet hem echt in de schijnwerpers. De perfecte nauwkeurige full LED technologie zorgt voor de meest pure vorm van licht. Een optie hierbij zijn de M koplampen Shadow Line in combinatie met de adaptieve LED koplampen.

04 Rijplezier.

Rijplezier in zijn puurste vorm. De mogelijkheid van open rijplezier geven de BMW Z4 Roadster zijn 3 kernwaarden: Strak, Modern en vol Emotie.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Het middelpunt op elke weg. Het design van de BMW Z4 Roadster straalt van binnen en van buiten een gevoel van ontspannen sportiviteit en individuele esthetiek uit. De BMW nierengrille in mesh design, de elegante kap en elementen van de BMW Individual Shadow Line zijn krachtige kenmerken van de dynamische uitstraling. De soffttop van de BMW Z4 Roadster is de sleutel tot een pure en open rijbeleving. Een milde zomeravond of een zonnige winterdag: wanneer u wilt wordt de kap in slechts tien seconden geopend en gesloten en dat bij een snelheid van maximaal 50 km/u – zo bestaan er geen grenzen aan uw rijplezier. Het interieur van de BMW Z4 Roadster wordt gekenmerkt door zijn strakke design en de gerichte toepassing van decoratieve elementen. Het maakt het overtuigende designconcept compleet met optionele uitrustingen zoals de M sportstoelen of de ambianceverlichting. Het resultaat: moderne kwaliteit en een aangenaam open ambiance.

RIJDYNAMIEK.

Klaar voor elke uitdaging. De BMW Z4 Roadster demonstreert op de weg direct zijn sportieve karakter. Met de modernste techniek en innovatieve aandrijvingscomponenten biedt hij indrukwekkende prestaties en rijdynamiek van een buitengewone klasse. In een adrenalineverhogende 4,5 seconden accelereren de 340 pk van de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor de BMW Z4 Roadster van 0 naar 100 km/h. Er bestaat geen sportievere manier om dit gevoel van absolute vrijheid te bereiken. Het strakke onderstel en de korte wielbasis geven de auto tegelijkertijd een enorme wendbaarheid: een dynamisch totaalpakket dat resulteert in puur rijplezier.

RIJASSISTENTIE.

De BMW Z4 Roadster biedt de bestuurder diverse intelligente assistentiesystemen. Van de Parking Assistant tot de persoonlijke Voice Assistant, de innovatieve technologieën verhogen het comfort en de veiligheid tijdens het rijden. Tegelijkertijd maken ze naargelang de situatie semi-autonoom rijden mogelijk.


ONTDEK ONS BMW Z4 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW Z4? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW Z4 occasions. Voordat de BMW Z4 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW Z4 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW Z4 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW Z4 modellen.

BMW Z4 ROADSTER PRIVATE LEASE.

Vanaf € 1.029,- per maand.

BMW-Z4-stoelen.jpg
BMW-Z4-stuur.jpg
BMW-Z4-details-M-logo.jpg
BMW-Z4-details-Z4-logo.jpg
Koplamp_z4_2022.jpg
BMW-Z4-2-stoelen.jpg
Grill_z4_2022-1.jpg


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW Z4 ROADSTER


MOTOREN EN PRIJZEN.

 • Leverbaar vanaf € 87.128,30,-
 • 340 pk
 • 500 Nm koppel
 • Co2 -emissie: 184 – 179 g/km
 • Leverbaar vanaf € 59.601,30,-
 • 197 pk
 • 320 Nm koppel
 • CO2 -emissie:  166 – 157 g/km
 • Leverbaar vanaf € 65.494,30,-
 • 258 pk
 • 400 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 167 – 159 g/km

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. U heeft drie keuzes bij de BMW Z4 Roadster. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW Z4 Roadster occasions.

BMW Z4 Roadster 2.2i S | Leder | Stoelverwarming
BMW Z4 Roadster sDrive30i M-Sport | Harman Kardon | 19
BMW Z4 Roadster M40i | Harman Kardon | Head-Up | 340 pk

VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW Z4 Roadster heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 59.601,00

 

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW Z4 bekijken.

Jazeker! De BMW Z4 Roadster is vanaf € 1.029,- per maand beschikbaar. Stel uw aanvraag in bij ons contact formulier.

Nee, de BMW Z4 Roadster heeft geen trekhaak als optie.

De bagageruimte van de BMW Z4 Roadster is 281 liter.

Nee, voor de BMW Z4 Roadster is er geen Plug-in Hybride optie.