De BMW iX3, de eerste elektrische SUV van BMW en met een kofferbakinhoud van 510 L genoeg bagageruimte voor het hele gezin. De BMW iX3 heeft een actieradius van 461km en een vermogen van 286pk.

De BMW iX3 is standaard beschikbaar in de Executive uitvoering met o.a. een M Sport pakket, Parking Pack en Safety Pack. Met deze pakketten is de BMW iX3 voorzien van alle nodige opties, zoals een panoramadak, parkeersensoren en 19" velgen. Wilt u toch liever 20" velgen en een beter geluidssysteem? Dan kunt u upgraden naar de High Executive uitvoering.

BMW Flex Lease te gebruiken als Short Lease mogelijkheid.

Daarnaast is de BMW iX3 beschikbaar in de Flex Lease. Een toevoeging binnen het lease contract waarmee het leasecontract maandelijks opzegbaar is na 18 maanden. Zowel zakelijk als privé. Dit kost u €65,- per maand extra, boven op het voordelige 48 maanden tarief en is dus altijd voordeliger dan een lease contract voor 12, 24 of 36 maanden. BMW Flex Lease is dus uitermate geschikt als Short Lease mogelijkheid, omdat u na 18 al zonder opgaaf van reden van het contract af kunt. Flex Lease is de ideale oplossing voor een tijdelijke werknemer of voor als u niet vast wilt zitten aan een lang contract. U heeft de mogelijkheid om na 18 maanden kosteloos over te stappen naar een andere BMW of MINI, of u kan de BMW inleveren tegen afbetaling van de maandelijkse fee voor de resterende termijnen. Stel u zegt de BMW na 24 maanden op, dan betaalt u €1560 (24 maanden * €65) ter afbetaling. Flex Lease is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld:

  • Een tijdelijke auto voor een (interim) werknemer
  • Een tijdelijke auto voor uzelf, omdat u wacht op de komst van een ander model
  • Flexibiliteit en zekerheid in het wagenpark
  • Flexibiliteit als u in de nabije toekomst bijvoorbeeld een huis wilt kopen

Kortom, Flex Lease biedt zekerheid. Bereken hieronder uw BMW iX3 en laat u adviseren wat het beste past in uw situatie.

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID.

Leverbaar vanaf € 71.462,00
Operational Lease vanaf € 835,00
Netto bijtelling vanaf € 419,00
De BMW iX3 is goed leverbaar. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad BMW iX3 modellen, laat u informeren en u kunt deze maand nog wegrijden in uw nieuwe BMW iX3.

STEL DE BMW iX3 SAMEN.