BMW i4 eDrive35 Short Lease

BMW introduceerde een halfjaar geleden een nieuw instapmodel van de BMW i4: de BMW i4 eDrive35. De BMW i4 35e heeft een actieradius van 483 km en een vermogen van 286pk. Ideaal voor de zakelijke rijder of als je privé een elektrische auto wilt leasen.

BMW Flex Lease te gebruiken als Short Lease mogelijkheid.

Daarnaast is de BMW i4 eDrive35 beschikbaar in de Flex Lease. Een toevoeging binnen het lease contract waarmee het leasecontract maandelijks opzegbaar is na 18 maanden. Zowel zakelijk als privé. Dit kost u €55,- per maand extra, boven op het voordelige 48 maanden tarief en is dus altijd voordeliger dan een lease contract voor 12, 24 of 36 maanden. BMW Flex Lease is dus uitermate geschikt als Short Lease mogelijkheid, omdat u na 18 al zonder opgaaf van reden van het contract af kunt. Flex Lease is de ideale oplossing voor een tijdelijke werknemer of voor als u niet vast wilt zitten aan een lang contract. U heeft de mogelijkheid om na 18 maanden kosteloos over te stappen naar een andere BMW of MINI, of u kan de BMW inleveren tegen afbetaling van de maandelijkse fee voor de resterende termijnen. Stel u zegt de BMW na 24 maanden op, dan betaalt u €1320 (24 maanden * €55) ter afbetaling. Flex Lease is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld:

  • Een tijdelijke auto voor een (interim) werknemer
  • Een tijdelijke auto voor uzelf, omdat u wacht op de komst van een ander model
  • Flexibiliteit en zekerheid in het wagenpark
  • Flexibiliteit als u in de nabije toekomst bijvoorbeeld een huis wilt kopen

Kortom, Flex Lease biedt zekerheid. Bereken hieronder uw BMW i4 35e en laat u adviseren wat het beste past in uw situatie.

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID.

Leverbaar vanaf € 59.362,00
Operational Lease vanaf € 739,00
Netto bijtelling vanaf € 337,00
De BMW i4 35e is heel goed leverbaar. De geschatte levertijd wordt nu op ongeveer 3 maanden geschat. Daarnaast hebben wij ook een aantal modellen op voorraad en wat productieplekken beschikbaar. Zo kunt u nog sneller genieten van de BMW i4 35e.

STEL DE BMW i4 35e SAMEN.