DUBBELSTEYN DORDRECHT IS VERHUISD.

Van Mijlweg 61 naar Mijlweg 65.

Vanaf 1993 hebben wij u mogen ontvangen en bedienen in ons vertrouwde pand aan de Mijlweg 61 te Dordrecht. Nieuwe tijden zorgen voor andere behoeftes. Wij zijn daarom enorm verheugd om aan te kondigen dat BMW Dordrecht gaat verhuizen! Maar dat is niet ingrijpend voor u als klant, het is namelijk maar twee deuren verder: het gaat om het pand wat grenst aan onze MINI showroom. Deze twee panden hebben wij nu gecombineerd tot één grote BMW & MINI Experience, inclusief werkplaats.

Vanaf 16 september kunt u terecht op de Mijlweg 65 te Dordrecht voor zowel de BMW showroom, de MINI showroom als de werkplaats. Via de ingang loopt u de BMW showroom binnen, de werkplaatsreceptie vindt u linksachter. De MINI showroom wordt verplaatst naar de bovenste etage, waar u ook de occasions van zowel BMW als MINI vindt. Wederom een mooie stap voor Dubbelsteyn waar we dan ook erg trots op zijn. Met de geheel nieuwe werkplaats en vernieuwde showrooms voor zowel BMW als MINI hopen wij de Dubbelsteyn-beleving voor u als klant weer naar een hoger niveau te tillen.

De werkplaats.

Komt u voor onderhoud? Dan kunt u gewoon via de hoofdingang naar binnen. Linksachter vindt u de werkplaatsreceptie. Hier kunt u gewoon zoals u gewend bent uw auto achterlaten.

De showrooms.

De MINI showroom zoals u die kent zal naar boven verhuizen. De BMW showroom treft u gelijk aan bij binnenkomst via de ingang. Daarnaast blijven de occasions op de bovenste verdieping, maar is deze wel aanzienlijk groter geworden.

Onderdelen ophalen.

Aan de linkerkant van het pand, nog naast de werkplaats, vindt u een aparte ingang welke gebruikt wordt voor het ophalen van onderdelen en bestellingen. Zo bent u snel aan de beurt en hoeft u niet door de gehele showroom te lopen.

Andere vragen?

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze stellen via onze livechat, of anders via het contactformulier.

EERSTE VERBOUWINGSIMPRESSIE.

 

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006-1.jpg