DE NIEUWE BMW X1 EN DE ALLEREERSTE BMW iX1.

Het instapmodel van het BMW X1 gamma is aantrekkelijker dan ooit. Met zijn robuuste uiterlijk en veelzijdige functionaliteit belichaamt de nieuwe BMW X1 een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, zowel in het dagelijkse gebruik als op lange reizen. De nieuwe, derde generatie van de BMW X1 heeft een kenmerkend design, biedt buitengewone interieurruimte en geavanceerde digitale systemen – en voor het eerst ook volledig elektrische aandrijving. De nieuwe BMW iX1 biedt rijplezier en moderne, veelzijdige functionaliteit in combinatie met emissievrije mobiliteit. Ook voor spontane uitstapjes uw ideale begeleider: met een actieradius van tot wel 438 km.

 


EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW iX1.

Design voorzijde.

De markante en grote, bijna vierkante BMW nierengrille met blauwe accenten naar keuze en de smalle Adaptieve LED koplampen die tot ver in de zijschermen doorlopen, geven de nieuwe BMW iX1 een krachtige en opwindende uitstraling. 

Het zijaanzicht.

Met de indrukwekkende voorzijde en de verticale proporties toont de nieuwe BMW iX1 van opzij zijn uitgesproken dynamische karakter. Blauwe accenten naar keuze benadrukken de aanwezigheid van de elektrische aandrijving van deze stoere BMW.

Design achterzijde.

De driedimensionale, L-vormige achterlichten ogen onmiskenbaar en modern dier Ger samenspel van het transparante glas en het donkere rookglas, en het zeshoekige patroon* aan de zijkant.

*Optioneel leverbaar. Actieradius.

  • Ook voor spontane uitstapjes uw ideale begeleider: met een actieradius van tot wel 438 km* (WLTP)
  • In slechts 10 minuten tot 120 km* bijladen (snellaadstation)
  • Aan openbare snellaadstations in 29 minuten tot aan 80% actieradius bijladen

* Aangegeven waarden zijn voorlopig.


INTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW iX1.

Intuïtieve bediening in de cockpit.

Het slanke en frameloze BMW Curved Display met bediening door aanraking of natuurlijk dialoog is het interieur van de nieuwe BMW iX1 en echte blikvanger en tegelijk uw centrale interface met BMW iDrive. 

Moderne middenconsole.

De moderne middenconsole is voorzien van een schuifregelaar, bedieningsknoppen van de nieuwste generatie en een bergvak met draadloze oplaadmogelijkheid*.

*Optioneel leverbaar. 

Bagageruimte.

De verlichte bagageruimte van de BMW iX1 biedt talloze opbergmogelijkheden. De opklapbare bodem van de bagageruimte en de hoekverstelling van de bagageruimte van de achterbank geven u extra bagageruimte en meer ruimte voor spontaniteit.EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW X1.

Design voorzijde.

De verticale voorzijde geeft de nieuwe BMW X1 een veel krachtigere uitstraling; de smalle LED koplampen, de grote, bijna vierkante BMW nierengrille, de lijnen die elkaar kruisen en naar de zijkanten uitlopen en de opvallende verchroomde strips in de onderste luchtinlaten zijn beeldbepalende elementen.

Het zijaanzicht.

Expressief gevormde oppervlakken en de uitgestrekte daklijn kenmerken het dynamische, gestrekte silhouet van de nieuwe BMW X1.

Design achterzijde.

Van achteren bezien zorgen de slanke achterruit, de horizontale lijnen, de opvallende LED achterlichten en de uitlopende randen van de wielkuipen voor de typerende SAV looks.


Motorvarianten.

Vanaf de introductie van de nieuwe BMW X1 in oktober 2022 is er keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren. Standaard zijn die gekoppeld aan een 7-traps Steptronic automaat met dubbele koppeling. De aandrijfkracht wordt (afhankelijk van het model) via de voorwielen óf de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving naar de weg geleid. Vrijwel direct volgen de volledig elektrisch aangedreven BMW iX1 xDrive30, twee Plug-in Hybride modellen en twee modellen met conventionele motoren met 48 volt Mild Hybrid technologie. De BMW iX1 introduceert lokaal emissievrij rijden in het premium compacte segment, dat wereldwijd groeit. De compacte SAV met de nieuwste BMW eDrive technologie zorgt voor een enorme impuls voor elektromobiliteit.


INTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW X1 .

Premium ambiance.

De essentiële elementen in het nieuwe interieur zijn het slanke dashboard, de BMW Curved Display, de ‘zwevende’ armsteun met het geïntegreerde bedieningspaneel en de indirect verlichte pad voor de smartphone, aan de voorzijde van de middenconsole.

Ontwikkelde stoelen.

De nieuw ontwikkelde stoelen zijn leverbaar met naar keuze geperforeerde Sensatec of Vernasca lederen bekleding. Op de optielijst staan ook sportstoelen, elektrische stoelverstelling met geheugenfunctie en lendensteunen met massagefunctie.

Verstelbare achterbank.

Achterin biedt de nieuwe BMW X1 drie volwaardige zitplaatsen en daardoor beduidend meer zitcomfort. De in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbankleuning is ook in een hoek verstelbaar voor meer bagageruimte.


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW iX1 zal in het najaar van 2022 leverbaar zijn.

De BMW iX1 zal een actieradius hebben van maximaal 438 kilometer.

U heeft de mogelijkheid om nu alvast een proefrit te reserveren. Mits de levering van de BMW iX1 goed verloopt, verwachten wij kort na de productie in november 2022 te kunnen starten met het aanbieden van proefritten.

De BMW iX1 is beschikbaar in de volgende kleuren: Alpinweiss, Mineralweiss metallic, Schwarz, Saphirschwarz metallic, Phytonicblau metallic, Cape York Grün metallic, Utah Orange metallic, San Remo Grün metallic, Storm Bay metallic, Frozen Pure Grey metallic.