DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ EN 4 CABRIO.

In de premium middenklasse staat het cijfer 4 symbool voor de perfecte samensmelting van rijplezier en een elegant sportief ontwerp. Deze kernwaarden van BMW komen tot uiting in de meest recente iteraties van de BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio. Het zorgvuldig geüpdatete exterieurdesign benadrukt de dynamiek en exclusieve stijl van deze modellen. Hedendaagse details en nieuwe features dragen bij aan een luxe sfeer en een vernieuwde toewijding aan het interieur. Het innovatieve cockpitontwerp, inclusief het BMW Curved Display, biedt de perfecte setting voor de nieuwste versie van BMW iDrive met QuickSelect, gebaseerd op het geavanceerde BMW Operating System 8.5. De wereldwijde lancering van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio staat gepland voor maart 2024.


EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ EN CABRIO.

Nieuwe carrosseriekleuren en wielen.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio bieden keuze uit twee unilakken en acht metallic carrosseriekleuren, waaronder de nieuwe kleuren Cape York Grün metallic en Fire Rot metallic. Daarnaast zijn er diverse BMW Individual carrosseriekleuren beschikbaar. Het aanbod wordt aangevuld met nieuwe lichtmetalen wielen, waaronder drie 19-inch M wielen in Jet Black of Bicolor styling, evenals nieuwe lichtmetalen BMW Individual wielen met Y-spaak styling in Midnight Grey.

Aangescherpt exterieur.

De nieuwe details verbeteren het profiel van de modellen en benadrukken hun fascinerende dynamiek, exclusiviteit en technologische hoogtepunten. Het M Sportpakket geeft BMW-modellen een nog dynamischer uitstraling, met een glanzend zwart diffusorelement in de achterbumper en uitlaateindpijpen die nu 100 mm in diameter zijn, een groei van 10 mm ten opzichte van de vorige 90 mm.

Vernieuwde verlichting.

De LED-verlichting is opnieuw ontworpen, met zowel dimlicht als grootlicht gerealiseerd via dezelfde LED-module. De dagrijverlichting en richtingaanwijzers worden gevormd door een paar verticale en licht-pijlvormige LED-units. Als optionele keuze zijn adaptieve LED-koplampen beschikbaar met anti-verblindingsmatrix grootlicht. Bij de adaptieve LED-koplampen horen ook de opvallende Laserlight-achterlichten, een technologie die voor het eerst wordt geïntroduceerd BMW M4 CSL.INTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ EN CABRIO.

iDrive met Quickselect.

Het grote BMW Curved Display brengt een moderne kijk op de BMW-kenmerkende focus op de bestuurder. Dankzij het vernieuwde BMW iDrive met QuickSelect wordt de bediening van de ventilatie en klimaatcontrole verbeterd. Temperatuur, ventilatie-intensiteit en eventuele stuur- en stoelverwarming kunnen nu met een enkele aanraking op het BMW Curved Display worden ingesteld of met spraakopdrachten via de BMW Intelligent Personal Assistant.

Modern Cockpitdesign.

De standaard sportstoelen zijn voorzien van geperforeerd Sensatec op de interieuroppervlakken. Als optie is de Vernasca lederen bekleding met decoratief stiksel nu beschikbaar in de nieuwe Bicolor variant zwart/rood. Bovendien bieden zowel de BMW 4 Serie Coupé als BMW 4 Serie Cabrio de mogelijkheid om te kiezen voor BMW Individual Merino leder in drie verschillende kleuren.

Nieuw ontworpen stuurwiel.

Het herontworpen stuurwiel in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en BMW 4 Serie Cabrio zorgt voor een nog intensere rijervaring. Het M Sportpakket bevat een M Sportstuurwiel met een driespaaks design, een afgeplatte onderkant en een subtiel aangebrachte 12-uursmarkering.