DE BMW iX M60.

Maart 2022 in productie.

Vanaf € 134.839 beschikbaar. De BMW iX M60 is het nieuwe vlaggenschip van BMW M, i en X in perfecte harmonie. Met een krachtige elektromotor heeft u puur elektrisch rijplezier. Deze krachtige iX heeft indrukwekkende prestaties. Hij produceert wel geteld 619 PK met 1.100 Nm koppel. De BMW iX M60 heeft een afgesteld M onderstel. Met dit alles staat de BMW iX symbool voor geavanceerde luxe, high-performance en premium karakter. Met zijn uitzonderlijke prestaties brengt hij spanning naar de wereld van emissievrije mobiliteit.

 

INDRUKWEKKENDE CIJFERS.

De BMW iX M60 is het snelste volledig elektrische model binnen BMW Group. De BMW iX M60 is vanaf stilstand binnen 3,8 seconden op de 100 KM/U. De krachtige vermogensafgifte van de M specifieke elektrische aandrijving blijft onder alle omstandigheden behouden, zodat de acceleratie vrijwel constant blijft tot aan de elektronisch gelimiteerde topsnelheid van 250 km/h.  Het maximale systeemvermogen van 1.100 Nm is beschikbaar in My Mode SPORT en met geactiveerde Launch Control.

PURE LUXE

Het exclusieve karakter van de BMW iX M60 wordt verder benadrukt door de uitzonderlijk rijke standaarduitrusting. Daarbij zit onder meer de BMW Live Cockpit Professional en BMW Natural Interaction dat bediening met spraak en gebaren mogelijk maakt. Verder zijn een Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, BMW Laser Light, Comfort Access, Active Seat Ventilation voor bestuurder en voorpassagier en het Warmte Comfortpakket voor en achter standaard.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Klik hieronder.

BMW-iX-M60-KH-1-min.jpg
BMW-iX-M60-KH-2-min.jpg
BMW-iX-M60-KH-4-min.jpg
BMW-iX-M60-KH-5-min.jpg
BMW-iX-M60-KH-6-min.jpg
BMW-iX-M60-KH-3-min.jpg