DE NIEUWE BMW 7 SERIE.

Pure elegantie en zinnenprikkelend entertainment: de nieuwe BMW 7 Serie Sedan verenigt ze tot een absolute premium-rijbeleving. De nieuwe BMW 7 Serie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een moderne doelgroep die zichzelf ziet als geëngageerd om uitdagingen op een verantwoorde manier aan te gaan - en die persoonlijke mobiliteit ziet als een manier om unieke momenten te beleven in het dagelijkse leven en tijdens uitstapjes. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie is de nieuwe BMW 7 Serie helemaal klaar voor de uitdagingen van morgen.


EXTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW 7 SERIE.

Design voorzijde.

Iconische BMW Kristalkoplampen 'Iconic Glow' met Swarovski kristalelementen en verlichte contouren van de BMW nierengrille stralen karakter uit.

Het zijaanzicht.

De vloeiende lijnen geven de grote nieuwe BMW 7 Serie een esthetisch geproportioneerde ruimtelijkheid. Een verchroomd element maakt van de hofmeister knik een verfijnd juweel.

Design achterzijde.

De L-vormige achterlichten versterken het beeld van indrukwekkende breedte. De uitlaateindpijpen zijn onzichtbaar weggewerkt, wat de strakke uitstraling versterkt.


Vooruitstrevend op elk gebied.

De nieuwe BMW 7 Serie kent een moderne stijl die zich in zijn exterieur- en interieurdesign concentreert op de essentie. Het design van de voorkant van BMW auto's in het luxesegment wordt gedomineerd door kenmerken die typisch zijn voor het merk, maar er wordt een duidelijk onderscheid behouden tussen deze modellen en de andere in het BMW gamma. Innovatieve kenmerken zoals het BMW Theatre Screen, de multisensoriële rijbeleving BMW iDrive met de nieuwste generatie van BMW Operating System 8, plus het BMW Curved Display en de Manoeuvre Assistant voor geautomatiseerd parkeren en manoeuvreren, onderstrepen het vooruitstrevende karakter van de luxueuze sedan. Naast het verbeterde comfort en het unieke entertainmentsysteem voor in de auto, is de Executive Lounge optie voor de achterbank met geoptimaliseerde verstelbare zitpositie en de nieuwe BMW Individual Merino leder/kasjmier wollen interieurbekleding een baanbrekende manier om het welzijn in de auto te maximaliseren.


INTERIEUR HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE BMW 7 SERIE.

Innovatieve ambiance.

Het multifunctionele bediendingselement BMW Interaction Bar strekt zich uit over de volledige breedte van het dashboard. Met de 14,9 inch BMW Curved Display completeert die de multimediale ervaring.

BMW Theatre Screen.

De Entertainment Expirience achterin biedt met het 31,3 inch BMW Theatre Screen een unieke bioscoopbeleving voor de achterpassagiers.

Panoramadak Sky Lounge.

Het glazen panoramadak Sky Lounge laat veel daglicht in het interieur toe. 's Nachts creëert het met dynamische lichteffecten een unieke sfeer.

bmw-7-kh-1.jpg
bmw-7-kh-2.jpg
bmw-7-kh-3.jpg
bmw-7-kh-4.jpg
bmw-7-kh-5.jpg
bmw-7-kh-6.jpg