BMW » Modellen » De BMW 3 Serie Sedan

DE BMW 3 SERIE SEDAN.

VANAF €43.377,- OF PRIVATE LEASE V.A. €579,- PER MAAND.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor BMW Private Lease of bekijk eens onze BMW 3 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, bij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW 3 Serie achterkant
BMW 3 bekijken
Interieur BMW 3 Serie
Wielen

INTERIEUR & EXTERIEUR

Van binnen in de nieuwe BMW 3 Serie voelt u de moderne, sportieve ambiance. De hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en tal van zorgvuldig vormgegeven details geven een verfijnde uitstraling. De standaard interieurverlichting van is compleet uitgerust met LED-techniek, wat een bijzonder sfeervolle en exclusieve sfeer creëert. De bagageruimte heeft een inhoud van 480 liter, dat is maar liefst 36 liter meer dan zijn voorganger.
Niet alleen de carrosserie is lichter en stijver dan die van zijn voorganger, dat geldt ook de voor- en achteras van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Het resultaat is een onderstel met een sportief karakter en een subliem weggedrag. De essentiële factor bij de ontwikkeling van de wielophanging is het innovatieve schokdempersysteem. Voor het eerst voorziet BMW een model van zogenoemde ‘lift-related’ dempers, die continu en progressief functioneren in samenhang met de mate van compressie van de vering. Daardoor worden vibraties die optreden als de dempers oneffenheden in de weg opvangen en in dynamisch genomen bochten bijzonder soepel en precies geneutraliseerd – de perfecte basis voor de unieke balans tussen sportiviteit en rijcomfort die het karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan kenmerkt.

RIJDYNAMIEK

De spontane vermogensafgifte, de verfijnde loopeigenschappen en de voorbeeldige efficiency: het zijn zaken die de benzine- en dieselmotoren met BMW TwinPower Turbo techniek kenmerken. De doorontwikkelde viercilindermotoren uit de EfficientDynamics-motorenlijn van de BMW Group vormen de basis voor de sportieve rijeigenschappen van de BMW 330i, de BMW 320i, de BMW 320d en de BMW 318d. Een zes-in-lijn dieselmotor van de nieuwste generatie drijft de nieuwe BMW 330d Sedan aan. Het modellengamma wordt in de loop van volgend jaar uitgebreid met een BMW M Performance versie met bijzonder sportieve kenmerken en een BMW iPerformance versie met de nieuwste plug-in hybridetechniek.

RIJASSISTENTIE

De nieuwe BMW 3 Serie zet niet alleen nieuwe maatstaven op het gebied van sportief rijden, ook op het gebied van autonoom rijden zet hij grote stappen. Door gebruik te maken van camerabeelden, radar- en ultrasoon sensoren scant de auto het verkeer continue en waarschuwt hij de bestuurder bijtijds. Indien er niet op tijd wordt gereageerd, grijpt de auto zelf in met gerichte rem- of stuuringrepen om de kans op een aanrijding te verminderen.

De BMW 3 Serie Sedan

ONTDEK ONS BMW 3 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse BMW 3 Serie? Bij Dubbelsteyn | De Fonkert hebben we een ruim aanbod BMW 3 Serie occasions. Voordat de BMW occasion bij ons in de verkoop gaat controleren we of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe tweedehandse BMW. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig dus wanneer uw gewenste BMW er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 3 Serie modellen.

BMW 3 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf €579,- per maand.

BMW Private Lease