BMW » Modellen » De BMW 3 Serie Touring

DE BMW 3 SERIE TOURING.

VANAF 45.907,- OF PRIVATE LEASE V.A. €649,- PER MAAND.

De BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Als de alteet onder de allrounders verenigt hij zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, perfect afgestelde onderstelcomponenten en state-of-the-art assistentiesystemen. Om indruk te maken met rijdynamiek die ongeëvenaard is in het segment. Die eigenschap straalt hij zelfs uit bij stilstand. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de praktische BMW Intelligent Personal Assistant neemt hij veel zaken naar wens uit handen –

en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen om van te genieten. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 3 Serie Touring in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 3 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Op en top atleet: de sportieve genen van de BMW 3 Serie Touring zijn direct duidelijk zichtbaar. Het moderne design van de lage voorzijde interpreteert het samenspel tussen de karakteristieke BMW nierengrille en de koplampen opnieuw en bedrukt zijn extreem sportieve stand op de weg. Heldere lijnen en zachte oppervlakken creëren een vertrouwd silhouet, kenmerkend voor BMW Touring modellen. In combinatie met zijn krachtige schouderlijn straalt hij pure kracht en extreem aerodynamische eigenschappen uit.

Het interieur haakt in op deze combinatie van elegantie en sportiviteit, door die te verbinden met modern comfort en innovatieve functionaliteit. De hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en tal van zorgvuldig vormgegeven details geven de nieuwe BMW 3 Serie Touring een verfijnde uitstraling. De standaard interieurverlichting is compleet uitgerust met LED-techniek, wat een bijzonder sfeervolle en exclusieve ambiance creëert. De omvangrijke bagageruimte van de nieuwe 3 Serie Touring is extra toegenomen. Deze heeft nu een inhoud van 500 liter, dat is maar liefst 32 liter meer dan zijn voorganger.

RIJDYNAMIEK.

Al op poleposition voordat hij zelfs maar een rondetijd heeft neergezet: de BMW 3 Serie Touring is toonaangevend in zijn klasse als het gaat om prestaties en rijdynamiek. Hiervoor verantwoordelijk zijn de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, die met een directe respons op het gaspedaal al bij lage toerentallen maximaal rijplezier garanderen. De mate van sportiviteit is op ieder moment aan te passen: met de Driving Experience Control zijn het Adaptieve M Onderstel en de Steptronic Sport transmissie individueel in te stellen, van comfortabel soepel tot bijzonder sportief. Op de achtergrond zorgt het optionele M Sportdifferentieel in combinatie met de Variabele Sport Steering voor optimale handling en een buitengewoon wendbaar rijgedrag.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 3 Serie Touring brengt u veilig naar uw bestemming – en maakt van elke rit een sportieve belevenis. Dat komt door intelligente functies van de uitrustingen Driving Assistant Professional en Parking Assistant die ook al gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Aan de veiligheid dragen ook de Active Cruise Control met Stop&Go functie inclusief Collision, Pedestrian & Cyclist Warning met remfunctie bij. De Steering & Lane Control Assistant is zelfs actief bij snelheden tot 210 km/h. De Parking Assistant die automatisch in- en uitparkeert en de Reversing Assistant (achteruitrijassistent) zijn voorbeelden van autonoom rijden. Voor optimaal comfort en maximale veiligheid – in alle rijsituaties.

Persoonlijke voorkeuren en gewoonten bepalen dat zeer individuele gevoel van comfort. Iedere rit brengt de BMW 3 Serie Touring dat gevoel naar een nog hoger niveau. De functies van de innovatieve BMW Intelligent Personal Assistant helpen daarbij. Het systeem registreert uw beslissingen en instellingen en leert u zo iedere dag beter kennen. Zonodig koppelt hij navigatie- en entertainmentsystemen aan uw agenda of brengt hij u altijd via de snelste route naar uw favoriete restaurant. Als een echte assistent beantwoordt hij uw vragen over de BMW 3 Serie Touring en de vele uiteenlopende innovatieve mogelijkheden en functies.

ONTDEK ONS BMW 3 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 3 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 3 Serie occasions. Voordat de BMW 3 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 3 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 3 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 3 Serie modellen.

BMW 3 SERIE TOURING PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 649,- per maand.