BMW » Modellen » De BMW 2 Serie Coupé

DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

VANAF €44.563,- OF PRIVATE LEASE V.A. €775,- PER MAAND.

De BMW 2 Serie Coupé staat voor individualiteit en creëert zijn eigen klasse. Het revolutionair sportieve design wekt zelfs bij stilstand de indruk van beweging. Zijn radicale dynamiek met een beslist levendige achterwielaandrijving en een hoge mate van comfort in het exclusieve interieur maken de compromisloze rijervaring af. Het is vanaf het eerste moment duidelijk: wanneer je plaatsneemt achter het stuur is er nog maar één weg – recht vooruit. Ontdek de

verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 2 Serie Coupé in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 2 Serie occasions, zoals de BMW 2 Serie Active Tourer. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De buitengewone designtaal van de BMW 2 Serie Coupé is maatgevend – van de unieke compacte proporties, via het aangescherpte front met opnieuw ontworpen dubbele nierengrille, tot de atletische achterkant met geaccentueerde breedte. De onderscheidende licht aflopende daklijn onderstreept het dynamische silhouet en maakt de sportieve ambities in één oogopslag duidelijk.

RIJDYNAMIEK.

De poleposition vol in het vizier: dankzij zijn krachtige aandrijving en de precies afgestelde ophanging maakt de BMW 2 Serie Coupé altijd en overal indruk. Het adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet: van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling. Ervaar pure rijdynamiek – compromisloos.

RIJASSISTENTIE.

De BMW 2 Serie Coupé biedt een aantal intelligente rijdersassistentiesystemen die het leven makkelijker maken. De Driving Assistant combineert bijvoorbeeld de systemen Lane Departure Warning en Collision Warning, en de Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel en haaks op de rijbaan. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen. Daarnaast is de BMW 2 Serie Coupé aanstekelijk door eersteklas connecties en intelligente mobiliteit. Innovatieve BMW ConnectedDrive technologieën verbinden u naadloos met relevante services, handige apps en perfect entertainment terwijl u onderweg bent.

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat de BMW 2 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 2 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 2 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie modellen.

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 775,- per maand.

BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Handgeschakeld
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Automaat
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Active Tourer 218i High Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i High Executive | Lease Edition |
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i Executive Lease Edition