BMW » BMW Modellen » De BMW X Serie » De BMW X4

DE BMW X4.

VANAF € 74.878,- OF PRIVATE LEASE V.A. € 1.449,- PER MAAND.

Puur rijplezier in de nieuwe BMW X4. De nieuwe BMW X4 kijk uit naar iedere uitdating, voor welke u ook komt te staan. De BMW X4 heeft een progressief design en een coupé-achtige belijning, deze maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. Dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.


DE HIGHLIGHTS.

BMW X4 Cockpit

01 BMW Live Cockpit Professional.

Een hoogwaardig weergave - en biedingsconcept bestaande uit een 12,3 inch Touch Control Display & volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel.

BMW X4 Sportstoelen

02 Sportstoelen bestuurder en voorpassagier. 

De aanpasbare sportstoelen worden gekenmerkt door tal van instelmogelijkheden. Waaronder de lengte van de zitting en de breedte van de rugleuning.

BMW X4 Stuurwiel

03 Gegalvaniseerde applicaties voor bedieningselementen. 

Een hoogwaardige uitstraling door optionele, exclusieve en gegalvaniseerde applicaties op de bedieningselementen voor de zijruiten en een multifunctioneel stuurwiel.

BMW X4 Grille

04 Voorzijde met nieuwe nierengrille 

Een compleet nieuw geïnterpreteerde voorzijde, zo komt u nog progressiever voor de dag.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

Door de compleet nieuwe geïnterpreteerde voorzijde komt u nu nog progressiever voor de dag. De opmerkelijk hoekige nierengrille en nieuwe bumper met verticale luchtinlaten en full-LED koplampen zorgen voor maximale moderniteit en sportiviteit vanuit elke hoek. De achterzijde van de BMW X4 zet een maatstaf voor soevereiniteit en sportiviteit. De volledige LED achterlichten zorgen voor een nog sterkere uitstraling, waarbij de brede vrij gevormde uitlaateinden de moderniteit van deze Sports Activity Coupé onderstrepen. In combinatie met de nieuw ontworpen bodembeschermplaat tussen de uitlaatuiteinden maakt de achterzijde overduidelijk een zeer sportieve en krachtige indruk. De BMW X4 verwelkomt u warm en subtiel bij het instappen met de ambianceverlichting. De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een 12,3 inch touch Control Display en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. De aanpasbare sportstoelen voor de bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van instelmogelijkheden, waaronder de lengte van de zitting en de hoek van de zitting en rugleuning. De bestuurdersstoel heeft ook de mogelijkheid om de breedte van de rugleuning aan te passen.

RIJDYNAMIEK.

De BMW X4 M40i en de BMW X4 M40d tillen rijdynamiek en prestaties naar een nieuw hoger niveau. Beleef de progressieve Sports Activity Coupé met de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

RIJASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën, zoals Smartphone Integratie, BMW Maps of BMW News, en hoogwaardige bestuurdersassistentiesystemen, zoals de Driving Assistant Professional, verhogen de rijbeleving en de veiligheid in de BMW X4 nog meer. Via de BMW intelligent Personal Assistent communiceert u met uw BMW.  Daarnaast beschikt de BMW X4 over een Driving Assistent Professional. Deze biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. De Driving Assistant omvat daarnaast ook de Steering & Lane Control Assistent met uitgebreide functieomvang.

 

 

BMW X4 M40i Voorkant

ONTDEK ONS BMW X4 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X4? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X4 occasions. Voordat de BMW X4 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X4 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X4 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X4 modellen.

BMW X4 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 1.399,- per maand.

BMW X4 M40i Achterkant
1-1.jpg
2.jpg
3-1.jpg
4.jpg
5-1.jpg
6.jpg


BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD NIEUWE BMW X4.

De verschillende BMW X4.


MOTOREN EN PRIJZEN.

 • Leverbaar vanaf € 67.362,-
 • 184 pk
 • 300 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 170 g/km
 • Leverbaar vanaf € 73.628,-
 • 245 pk
 • 350 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 171 g/km
 • Leverbaar vanaf € 101.238-
 • 362 pk
 • 199 Nm koppel
 • Co2 -emissie: 199 g/km
 • Leverbaar vanaf € 74.189,-
 • 190 pk
 • 400 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 149 g/km
 • Leverbaar vanaf € 84.540,-
 • 286 pk
 • 650 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 161 g/km
 • Leverbaar vanaf € 101.540,-
 • 340 pk
 • 650 Nm koppel
 • CO2 -emissie: 173 g/km

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. De keuze voor de X4 is zeer uitgebreid, zodat er voor elke wens een geschikte uitvoering is. De X-drive geeft aan dat het om de vierwiel aangedreven versie van de BMW X4 gaat. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.

BMW X4 Rijdend

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW X4 occasions.


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW X4 heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 68.976,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW X4 bekijken.

Jazeker! De BMW X4 is al vanaf €1.375,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW X4 voor private lease hier.

 

De BMW X4 heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Ja, de BMW X4 heeft een trekhaak als optie.

Ja. 

De bagageruimte is standaard 525 liter, met de achterbank neergeklapt is het zelfs 1430 liter.

Nee. Momenteel nog niet.