BMW » BMW Modellen » DE BMW M FAMILY » De BMW XM

DE BMW XM.

VANAF € 177.825,-

Exclusief, expressief en geëlektrificeerd. De BMW XM combineert zijn indrukwekkende aanwezigheid met de topprestaties van BMW M en de krachtige Plug-in Hybride technologie van de nieuwste generatie. De BMW XM is het eerste M model dat volledig door BMW M GmbH ontworpen is sinds de BMW M1.


DE HIGHLIGHTS.

01 Voorzijde. 

De unieke voorzijde van de BMW XM maakt indruk door de opvallende Iconic Glow nierengrille verlichting samen met de vernieuwde smalle dagrijverlichting. De voorzijde van de BMW XM laat hem stralen en kenmerkt het BMW XM logo in de kleur Night Gold.

02 Hybride Powerhouse. 

De Plug-in hybride motor bevat een 8-cilinder motor die staat voor puur rijplezier. Dankzij de perfecte harmonie tussen de  145 kW sterke elektromotor en de 4,4 liter V8 produceert de BMW XM wel 653 Pk.

 

03 Achterzijde. 

De zeshoekige, verticale dubbele M uitlaatpijpen en zijn diffusor geven de BMW XM een unieke uitstraling. De BMW logo's die zich aan beide zijden van de achterruit bevinden vormen een verwijzing naar het laatste model dat BMW M zelf ontwikkelde: de BMW M1.

 

04 De BMW M Lounge. 

De M Lounge biedt een uniek gevoel van ruimte. De ambiance wordt versterkt door de ruitvormige structuren in de stiksels en de hoofdsteunen stralen comfort en luxe uit. Samen met de verlichte hemelbekleding, de donkere ruiten en comfortkussens creëert dit een nieuw gevoel van ruimte.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De expressieve stijl van het exterieur van de BMW XM zet zich voort in het interieur. Het dashboard en de stoelen voorin zijn ontworpen voor een actieve rijbeleving. De standaarduitvoering omvat M multifunctionele stoelen, knee pads, een modelspecifiek met leder bekleed M sportstuurwiel en M specifieke graphics – met onder meer een waarschuwingslampje voor als het tijd is om te schakelen – in het BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display.

RIJDYNAMIEK.

De unieke mix van rijplezier en comfort die de BMW XM biedt, wordt weerspiegeld door de rijbeleving die de auto daar tegenover stelt. Met de verfijnde onderstelsystemen met
M-specifieke afstelling biedt de auto een ongekend breed spectrum van rijbelevingen, van de voor M kenmerkende dynamiek tot bovengemiddeld rijcomfort voor het segment. Bestuurders kunnen de instellingen aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen via het M Setup menu. De geïntegreerde werking van alle aandrijvings- en onderstelsystemen – ongeacht het wegdek en van rijden in de stad, via buitenwegen tot aan autosnelwegen – resulteert in een uitzonderlijk zelfverzekerde en comfortabele wegligging, overal en altijd.

RIJASSISTENTIE.

Voor de BMW XM is het grootste aantal bestuurdersassistentiesystemen beschikbaar – ofwel standaard ofwel optioneel – van alle high-performance modellen van BMW M GmbH. De standaarduitvoering omvat onder meer de Driving Assistant met Front Collision Warning, Lane Departure Warning met stuurcorrectie, de Avoidance Assistant, Vermoeidheidsassistent en Speed Limit Info.

 

ONTDEK ONS BMW XM AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW XM? Dan bent u bij Dubbelsteyn aan het juiste adres. Voordat de BMW XM occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW XM occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X5 M er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW XM modellen.

BMW-KH-1-min.jpg
BMW-KH-7-min.jpg
BMW-KH-3-min.jpg
BMW-KH-6-min.jpg
BMW-KH-5-min.jpg
BMW-KH-2-min.jpg
BMW-KH-7-min.jpg


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW XM heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 175.142,-.

Jazeker! De BMW XM is beschikbaar vanaf € 3.069,- per maand. Bekijk de actuele voorraad van BMW XM voor private lease hier.

De BMW XM heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, de BMW XM is niet leverbaar met een trekhaak.

De BMW XM beschikt over 653 pk en 800 Nm koppel.

De BMW XM beschikt over een puur elektrische actieradius van 82 tot 88 km.